Truu Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 polega on na SAMOCZYNNYM _WŁĄCZANIU_ sie komputera, i to w najmniej stosownych momentach np. o 2 w nocy :evil: Trwa to juz od pewnego czasu ale nie mam pojecia co moze byc tego powodem chociaz podejrzewam zasilacz. Co o tym sadzicie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 ustawienia BIOS-u Poszukaj w "Power managment" Jest coś takiego jak "wake up on LAN" czy coś takiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truu Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 A jesli funkcja w BIOSie jest wylonczona a sytuacja w dalszym ciagu sie powtarza? (dzis mnie obudzil o 7:30 :( ) Zasilacz? (mam RUBIKONa 300W) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 A czy jak wypniesz zasilanie i podepniesz to też się włącza?? Może masz aktywne włączanie kompa po zaniku napięcia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Fajny masz problem... Tak jak mówisz może to być wina zasilacza. Może dawać samoczynne impulsy i sie komp wlacza sam :) Zmien zasilke i zobacz czy efekt bedzie ten sam Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...