LukeSky Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Może ktoś wie (w necie sam nie znalazłem) gdzie można znaleść sterownik do 3Dfx Voodoo dla Windows XP. Próbowałem wgrać sterownik dla Voodoo 3, to Win XP się pluł, że karta nie działa. Myślę, że znajdzie się ktoś kto będzie coś wiedział Z góry Wielkie Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Jak nie ma na www.voodoofiles.com, to nigdzie nie ma ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Looknij TU i TU btw ->www.google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeSky Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Focus jesteś Wielki ! Działa jak nie wiem co ! Nie wiem jak to znalazłeś, ale strasznie mi pomogłeś ! Jeszcze raz strasznie Wielkie Dzięki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 No problem ;) A znalazłem to oczywiście dzięki google... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeSky Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Dziwne, ale ja też tak poszukiwałem... Mam fajne szczęscie :wink: Jeszcze raz Wielkie Dzięki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...