Skocz do zawartości
dru8d

Winamp 3 Final już jest...

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.deviantart.com/news.php?id=8106

raczej bajka to to nie jest bo się ściaga z serwera nullsofta (no i sie instaluje jako W3 Final), jednak sądzę, że jeszcze nie jest do końca dopracowany... ma za to bajeczny jak i zarazem wkurzający crossfading...:P no i piosenki jakoś inaczej (lepiej) słychać... procesora dużo nie zajmuje, ale mam wrażenie, że z pamięcią jest wręcz przeciwnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raczej bajka to to nie jest bo się ściaga z serwera nullsofta (no i sie instaluje jako W3 Final), jednak sądzę, że jeszcze nie jest do końca dopracowany... ma za to bajeczny jak i zarazem wkurzający crossfading...:P no i piosenki jakoś inaczej (lepiej) słychać... procesora dużo nie zajmuje, ale mam wrażenie, że z pamięcią jest wręcz przeciwnie...

Zobaczymy, zobaczymy. Właśnie te 3MB przalatują przez mój modem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już mam - wygląda dziwnie, brzmi świetnie :P Tak na poważnie. Pierwszy raz widzę inną wersję niż 2.65 (bo taka mi spokojnie wystarczała) i miło jest zobaczyć małą zmianę... W każdym razie zniknął mi się Equalizer. Zaraz bede musiał go poszukać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]Już mam - wygląda dziwnie, brzmi świetnie :P Tak na poważnie. Pierwszy raz widzę inną wersję niż 2.65 (bo taka mi spokojnie wystarczała) i miło jest zobaczyć małą zmianę... W każdym razie zniknął mi się Equalizer. Zaraz bede musiał go poszukać...

Rafal, jest spolszczenie do niego ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

It's just horrible... I've always liked Winamp, it was small, fast, easy to use, used just a few percent of my CPU, was skinnable and pluggable. But now there is this Winamp3... Tested it a couple of times when it was still beta, hated it the first time I saw it so I just left it there. Now that version 1.0 arrived, I gave it a try again, and to my surprise it's still as worse as it was with the very first release... It's slow on startup, slow on playing an MP3, completely f*cks your (video)file handlers up and is loaded with tons of useless crap... Did I say it was slow allready? It's just 3,34 MB pure waste of good CPU time... So for me it's just uninstall and back to good old Winamp 2!

Sprawdziłem i ta wypowiedź zgadza się z moimi odczuciami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wie ktos jak zwiekszyc ilosc FPS w oscyloskopie? bo cos wolno chodzi. :(

Athlon XP 1.8+, Epox 8k3a, 256 2100, Gainward G3 ti 450 GS, Barracuda IV 40GB, SB Live 5.1!, i takie tam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie tam 2.8 bardziej podoba, ten jest zbyt przeladowany bajerami. Fajne jest to z playlista, ze mozna wlaczyc okienko z wyborem plasylist i w ten sposob sluchac sobie np. konkretnych albumow, ale brakuje mi pokazywania czasu trwania calej playlisty, a moze ja slepy jestem. Pozatym troche dluzej sie wlacza ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi