dru8d Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 http://www.deviantart.com/news.php?id=8106 raczej bajka to to nie jest bo się ściaga z serwera nullsofta (no i sie instaluje jako W3 Final), jednak sądzę, że jeszcze nie jest do końca dopracowany... ma za to bajeczny jak i zarazem wkurzający crossfading...:P no i piosenki jakoś inaczej (lepiej) słychać... procesora dużo nie zajmuje, ale mam wrażenie, że z pamięcią jest wręcz przeciwnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 http://www.deviantart.com/news.php?id=8106 raczej bajka to to nie jest bo się ściaga z serwera nullsofta (no i sie instaluje jako W3 Final), jednak sądzę, że jeszcze nie jest do końca dopracowany... ma za to bajeczny jak i zarazem wkurzający crossfading...:P no i piosenki jakoś inaczej (lepiej) słychać... procesora dużo nie zajmuje, ale mam wrażenie, że z pamięcią jest wręcz przeciwnie... Zobaczymy, zobaczymy. Właśnie te 3MB przalatują przez mój modem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 nooo... nizła zabaweczka z niego... ale tylko dla windows :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 eh od 2 tyg uzywam ! szybki jestes :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Download + opinie uzytkownikow tej wersji WinAmpa: http://fileforum.betanews.com/detail.php3?...3?fid=980593153 Poczekajcie, az usuna reszte bledow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Jakiś lewy jest IMO, brakuje mu obsługi polskich znaczków w playliście, nie widzę konfiguracji "Spectrum analyzera" i kilku innych rzeczy... na razie zostaje przy 2.80. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 http://www.deviantart.com/news.php?id=8106 raczej bajka to to nie jest bo się ściaga z serwera nullsofta (no i sie instaluje jako W3 Final), jednak sądzę, że jeszcze nie jest do końca dopracowany... ma za to bajeczny jak i zarazem wkurzający crossfading...:P no i piosenki jakoś inaczej (lepiej) słychać... procesora dużo nie zajmuje, ale mam wrażenie, że z pamięcią jest wręcz przeciwnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Już mam - wygląda dziwnie, brzmi świetnie :P Tak na poważnie. Pierwszy raz widzę inną wersję niż 2.65 (bo taka mi spokojnie wystarczała) i miło jest zobaczyć małą zmianę... W każdym razie zniknął mi się Equalizer. Zaraz bede musiał go poszukać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"]Już mam - wygląda dziwnie, brzmi świetnie :P Tak na poważnie. Pierwszy raz widzę inną wersję niż 2.65 (bo taka mi spokojnie wystarczała) i miło jest zobaczyć małą zmianę... W każdym razie zniknął mi się Equalizer. Zaraz bede musiał go poszukać... Rafal, jest spolszczenie do niego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Rafal, jest spolszczenie do niego ? Po co ? To tylko winamp ! Poradzisz sobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 http://download.nullsoft.com/winamp/client...amp3_0-full.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Rafal, jest spolszczenie do niego ? Po co ? To tylko winamp ! Poradzisz sobie :) bez tego sie nie obejdzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 eh od 2 tyg uzywam ! szybki jestes :) ...to ciekawe, bo w "about Winamp" jest data 7 August 2002... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 to chcesz mi powiedziec ze na mam fula ? musze to oblukac :) A pisalo full winamp ! lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Libero poprostu uzywal jednego z ostatnich Build'ow :) Ma ktos komendy WM_COMMAND do WinAmp3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 http://download.nullsoft.com/winamp/client...amp3_0-full.exe Thx , Xon ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Libero poprostu uzywal jednego z ostatnich Build'ow :) Wlasnie nie:) To sa powmowienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Winamp3 SDK: http://fileforum.betanews.com/detail.php3?...?fid=1007006021 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 http://download.nullsoft.com/winamp/client...amp3_0-full.exe Qrcze , nie ma poland lingwicz :? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 It's just horrible... I've always liked Winamp, it was small, fast, easy to use, used just a few percent of my CPU, was skinnable and pluggable. But now there is this Winamp3... Tested it a couple of times when it was still beta, hated it the first time I saw it so I just left it there. Now that version 1.0 arrived, I gave it a try again, and to my surprise it's still as worse as it was with the very first release... It's slow on startup, slow on playing an MP3, completely f*cks your (video)file handlers up and is loaded with tons of useless crap... Did I say it was slow allready? It's just 3,34 MB pure waste of good CPU time... So for me it's just uninstall and back to good old Winamp 2! Sprawdziłem i ta wypowiedź zgadza się z moimi odczuciami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 eh od 2 tyg uzywam ! szybki jestes :) mialem bete i przypominala kobylastego wmp7, czy final tez tak ma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Tak rowniez sie zgodze ze wiecej zjada CPU i pamieci nowy winamp. Dobrze ze nie na tyle zeby sie martwic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Wciaz WinAmp 2.8c jest nie do zastapienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 A wie ktos jak zwiekszyc ilosc FPS w oscyloskopie? bo cos wolno chodzi. :( _____________________________________________________________ Athlon XP 1.8+, Epox 8k3a, 256 2100, Gainward G3 ti 450 GS, Barracuda IV 40GB, SB Live 5.1!, i takie tam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 eh od 2 tyg uzywam ! szybki jestes :) mialem bete i przypominala kobylastego wmp7, czy final tez tak ma ? E przesadzasz :) Ja narazie z procem nie mam problemu :) A wmp7 to porazka :) zatrzymalem sie na wersji 6.x z w2k :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Mi sie tam 2.8 bardziej podoba, ten jest zbyt przeladowany bajerami. Fajne jest to z playlista, ze mozna wlaczyc okienko z wyborem plasylist i w ten sposob sluchac sobie np. konkretnych albumow, ale brakuje mi pokazywania czasu trwania calej playlisty, a moze ja slepy jestem. Pozatym troche dluzej sie wlacza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 nareszcie jest hura!! od dawna nato czekalem beta pierwsza jaka puscili przypadla mi bardzo do gustu ale przez te niedorobki jakie zawierala postanowilem grzecznie czekac na full vr i oto jest zegnaj 2.80 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Duzo sie od wersji beta nie rozni Moze troche mniej blendow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Witam Wszystkich Spojrzcie tu: http://coolplayer.sourceforge.net . Ja to wlasnie wybralem. Jest tym, czym byl Winamp, zanim zrobiono z niego "super WMP-7", taka choinke obwieszona bezuzytecznym programistycznym smieciem.. -- Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 U znajomego na celeronie 233 i 128 ramu strasznie kiepsko chodzi(bardzo obciazyl) U mnie znacznie polepszyl jakosc dzwieku.. ogolnie jest fajniejszy z wygladu(nowoczesniejszy) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...