Jump to content
voldo

MONITOR 19 " CRT

Recommended Posts

Był niedawno temat założony przeze mnie na temat tego monitora, ale tylko ParanoiK odpisał. Też jestem zainteresowany jego kupnem,

ale słyszałem wiele złego o nim. Podobno spory rozrzut jakościowy. Dużo ludzi narzeka na nieostry obrazw wysokich rozdziałkach. Chociaż nie musi to być wcale wina monitora, max 131khz to ponadprzeciętna wartość i na pewno większość GFów mięknie np przy 1600x1200x100hz.

No ale bez przesady 1600x1200x100hz kazda grafika od GF2 pociagnie z palcem w [gluteus maximus]. :D I to z dobra jakoscia obrazu

Większej bzdury nie słyszałem......bez komentarza

Na Twoim miejscu bym skomentowal bo nie wiem o co Ci chodzi.

Mam ten monitor od roku ale dopiero teraz wiem ze mam IIyame Była w serwisie wszystko ustawili ostrość 1289x1024 100Hz super a i przy 120Hz ostrość dobra.Kolory super.Jest jeszcze problem z wymiarami obrazu po włączeniu ma czarne paski po bokach ekranu ale obraz dochodzi do moich ustawień kilkanascie minut.Będe jeszcze męczył serwis.

No ale bez przesady 1600x1200x100hz kazda grafika od GF2 pociagnie z palcem w [gluteus maximus]. :D I to z dobra jakoscia obrazu

Większej bzdury nie słyszałem......bez komentarza

Na Twoim miejscu bym skomentowal bo nie wiem o co Ci chodzi.

O tą jakość obrazu - no chyba ze dla kogos jakość=jakos tam bedzie , jak myslicie po co ludzie wywalaja filtry z kart - pewnie dla zabawy, może z nudów ?