Piszczel Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Jakis czas temu zmienilem plyta z Asusa na Epoxa. Problem jest taki ze mojego Athlona XP1800+ Epox wykrywa jak 1700+ (zarowno model k3a i kh8 - jesli sie nazywaja inaczej to sorry bo nigdy nie moge zapamietac ale chyba wiadomo o ktore chodzi). Nie odblokowywalem mnoznika! Na Asusie bylo wszystko w porzadku a na procu tez jest napisane 1800! Ma ktos jakies pomysly dlaczego tak jest? Wlasciwie jesto wada czy zaleta. Moze uda mi sie wiecej wyciagnac z FSB przy zanizonym mnozniku?! :?: Jak juz bylo takie pytanie to sorki ale nie bylem na forum ponad miesiac - wiadomo wakcje. Jakie wartosci wyciagneliscie z XP1800? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 :arrow: nie wiem dlaczego tak sie dzieje z twoja plytka, a moze prockiem. to chyba jakis defekt... :wink: a co do osiagow: z 1800+ udalo sie wyciagnac 2000+ (11,5x145). przy fsb 150 drugi test 3dmarka 2001 zwieszal sie. wszystko na plycie EPOX 8KHA+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...