stefanito Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 witajcie, wbrew głupiemu tematowi problem mam powazny i pilny... mam plik *.doc, przy którym próbowałem ograniczyć dostęp (pod W2K). Zrezygnowałem z tego jednak, i przywróciłem dostęp wszystkim userom, jednak PLIK SIE NIE OTWIERA (komunikat o "poprawności ścieżki dysku" wraz ze sprawdzeniem "uprawnień do pliku lub dysku") :oops: możecie pomóc? problem jest pilny, bo w pliku mam raport który czeba dziś wysłać... :evil: :evil: :evil: pzdr, stefanito :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Spróbuj najpierw otworzyć worda a dopiero potem z programu otworzyć plik. Czasem przy podwójnym kliknieciu na plik word nie znajduje pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 nie da rady. próbowałem: przy otwartym wordzie klikając na ikonkę pliku, z menu Plik - otwórz kurde..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 zrestartuj kompa, i sprobuj zmienic atrybuty pliku tj wylacz tylko do odczytu i archiwalne, czasem pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 juz tak zrobilem... buuu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 a da sie go zgrać na dyskieteke i do innego windowsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Jeżeli to ważne to proponuje przekonwetować całąs partycje do FAT32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 chorela, nie wiem, czy sie da zgrać, pocztą się nie da wysłac... a konwersja na fat nie wchodiz w gre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...