kazik2000 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 mam szanse kupic tego epoxa za 300 zl. Jest dlugi topic na ten temat, ktoreo wlasnie czytam, a nie wiem czy zdaze sie dowiedziec czy warto czy nie! Userzy, jak z o/c, brac czy nie???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 nie warto. 350 zł kosztuje nówka w sklepie. myśle, ze warto poświęcić 50 zł na 2 lata gwary. i nowszą rev która jest lepsza do oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Mnie siem trafił niezły egzemplarz. Trochę musiałbyś zaryzykować... A co innego do 300zł? Chyba tylko ECS na NF2 - oficjalnie obsługuje FSB400, ale jakbyś chciał wyżej to modować trza, bo nie ma OC-Bios'u. Starguj Epoxa do 280zł i bierz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 na tego epoxa jest jeszcze rok gwary a do tego zalman na nb. czy oplaca sie wymieniac, jaki skok w wydajnosi itd?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 hehe, chyba sie zdecyduje na solteka SL-75 FRN2-L :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ja tam mam EP 8rda+ na rev 1.1 i jestem bardz zadowolony. Fakt ta rev nie ma mozliwosci regulacji napiecia chipsetu. W sumie mi to jest niepotrzebne 225Mhz stabilnie smigalo wiec po co mi wiecej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 spójżcie na mój konfig :lol: temat uwazam za zamkniety :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...