fuxmen Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) mam pytanie, wg. ktorego z postów mam postępowac uzywam karty na mojej plycie z podpisu, do tego w kazdym z postow jakies linki nie dzialaja, chciałbym bardzo zrobić to ale chyba nie da rady w takim stanie... sciaglem tylko foobara, dodatek ten co jest w panelu sterowania, ta wtyczke asio do foobara, nie mam tego resamplera i jak wlacze tego co jest w foobarze chyba standardowo plus ta wtyczke i ustawie w panelu sterowania tak jak w 1 poscie to foobar gra tak jak winamp bez equalizera... prosze o pomoc moze ktos ma wszystkie pliki to prosilbym o spakowanie i wyslanie na adres fuxmen@gmail.com wtedy moze poradze sobie z tym, najlepiej jakby ktoś z taką płytą jak ja pomogl Edytowane 15 Lutego 2007 przez fuxmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 mam pytanie, wg. ktorego z postów mam postępowac uzywam karty na mojej plycie z podpisu, do tego w kazdym z postow jakies linki nie dzialaja, chciałbym bardzo zrobić to ale chyba nie da rady w takim stanie... sciaglem tylko foobara, dodatek ten co jest w panelu sterowania, ta wtyczke asio do foobara, nie mam tego resamplera i jak wlacze tego co jest w foobarze chyba standardowo plus ta wtyczke i ustawie w panelu sterowania tak jak w 1 poscie to foobar gra tak jak winamp bez equalizera... prosze o pomoc moze ktos ma wszystkie pliki to prosilbym o spakowanie i wyslanie na adres fuxmen@gmail.com wtedy moze poradze sobie z tym, najlepiej jakby ktoś z taką płytą jak ja pomogl Fajnie, ale co byś chciał zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 no chcialbym odpalic tego foobara z tymi kodekami asio i kx, ale nie daje rady bo pol linkow nie chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvin Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 a da sie kx-y jakos w windzie vista odpalic? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 a da sie kx-y jakos w windzie vista odpalic? :DNie wiem czy w aktualnych już można, ale będzie napewno wsparcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 mam pytanko odnośnie foobara :] jak zrobić żeby przy uruchomieniu skanował folder i podfoldery w poszukiwaniu nowej muzy i automatycznie dodawał ją do playlisty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 no chcialbym odpalic tego foobara z tymi kodekami asio i kx, ale nie daje rady bo pol linkow nie chodzi napisalbym kilka brzydkich slow co Ci nie chodzi, ale dobra... wszystkie linki dzialaja, dodalem jeden z konfiguracja ASIO4ALL, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 tak przy okazji... ktoś mógłby łopatologicznie napisać jak zmienić wygląd foobara... bo to spartańskie cuś jest be ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 (edytowane) Poszukaj na necie wszystko jest dzisiaj rzezbilem i zrobilem sobie takie cos cudo to nie jest ale mi pasuje http://i133.photobucket.com/albums/q80/rad.../beztytuu-1.jpg . Edytowane 25 Lutego 2007 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keed82 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 nie potrafie znalezc u siebie tych opcji z biosu ktore sa podane w pierwszym poscie (latency, PCI itd), moze inaczej sie nazywaja plyta glowna Asus A8n-e nforce 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 czlowieku, te opcje sa na stare plyty i problemowe chipsety z serii VIA KT133... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Sluchajcie, czy na sluchawkach i ASIO moge sobie dac ustawienie na kanalach Surround Left i Surround Right, czy moze cos innego polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nebulus Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Witam, Jakiś czas temu natknąłem się na ten topic. Po przeczytaniu kilkunastu stron bardzo się wkręciłem i chętnie pobawiłbym się foo+asio, pojawia się jednak pytanie czy w obecnym momencie (topic powstał ponad 2 lata temu) i przy moim sprzęcie ma to wogóle sens? Audigy 2 ZS + słuchawki Icemat Siberia + amplituner Technics'a z monitorkami JBL jeśli słucham muzyki z kompa z drugim pokoju + głośniki 2.1 Logitech X-230 używane sporadycznie. Zastanawiam sie czy cała konfiguracja i zmiana sterowników jest warta świeczki przy takim sprzęcie. Obecnie używam sterowników creativa i Winampa+HQSP do słuchania muzyki. Zastanawiam się też jaka będzie różnica w grach na Icematach z zainstalowanymi KX'ami zamiast sterowników creativa. Jestem laikiem w tej kwestii, dlatego będę wdzięczy za wszelkie sugestie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Sprobuj jakos powinna byc lepsza nic nie tracisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 -->Nebulus Ja zamiast marnowac czas na zastanawianie sie i przegladanie polowy tematu, zabralbym sie za to... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) gdzie w nowym foobarze znajdę "status display" ze starego foobara? trzeba jakąś wtyczkę? tamto ustrojstwo pokazywało DSP latency itp. przydałoby mi się takie coś bo bym sobie sprawdził czy dobrze skonfigurowałem nowego foo POzdr. Edytowane 9 Marca 2007 przez djtomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 W jakis sposob przenies "kompletnego foobara" z jednego kompa na 2 ze wszystkimi ustawieniami ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 W jakis sposob przenies "kompletnego foobara" z jednego kompa na 2 ze wszystkimi ustawieniami ??Spróbuj skopiować folder z zainstalowanym. U mnie na 0.8.3 działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 No wlasnie nie bardzo bo sie confi do wtyczek traca :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 W documents & setings/ nazwa uzytkownik/dane aplikacji/foobar2000 . Folder foobar2000 skopiuj sobie do danych aplikacji na innym kompie no i oczywiscie musi byc skopiowany folder foobara gdzies na drugim kompie, foobar przy wlaczeniu sie polapie co i jak niewazne gdzie go skopiujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 W documents & setings/ nazwa uzytkownik/dane aplikacji/foobar2000 . Folder foobar2000 skopiuj sobie do danych aplikacji na innym kompie no i oczywiscie musi byc skopiowany folder foobara gdzies na drugim kompie, foobar przy wlaczeniu sie polapie co i jak niewazne gdzie go skopiujesz.Oo właśnie, zapomniałem o tym - tego backup też się zawsze robi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 mam pytanko... otóż mam taką jedną playliste którą odpalam jak np.: gram w PES'a 6 :] i teraz mam problem bo muza z tej playlisty jest ciutek porozrzucana po całym hdd, a chciałbym np.: skopiować sobie te utworki na empedrajkę... jest jakiś plugin, skrypt albo coś, który pozwoli na skopiowanie wybranych plików z playlisty do jednego folderu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Okej dzieki Panowie zadzialalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niesforny Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 mam pytanko... otóż mam taką jedną playliste którą odpalam jak np.: gram w PES'a 6 :] i teraz mam problem bo muza z tej playlisty jest ciutek porozrzucana po całym hdd, a chciałbym np.: skopiować sobie te utworki na empedrajkę... jest jakiś plugin, skrypt albo coś, który pozwoli na skopiowanie wybranych plików z playlisty do jednego folderu? jest takie coś. zaznaczasz tę listę, ppm -> file operations -> move, rename or copy files. sam tak często na zena kopiuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) Witam, Jakiś czas temu natknąłem się na ten topic. Po przeczytaniu kilkunastu stron bardzo się wkręciłem i chętnie pobawiłbym się foo+asio, pojawia się jednak pytanie czy w obecnym momencie (topic powstał ponad 2 lata temu) i przy moim sprzęcie ma to wogóle sens? Audigy 2 ZS + słuchawki Icemat Siberia + amplituner Technics'a z monitorkami JBL jeśli słucham muzyki z kompa z drugim pokoju + głośniki 2.1 Logitech X-230 używane sporadycznie. Zastanawiam sie czy cała konfiguracja i zmiana sterowników jest warta świeczki przy takim sprzęcie. Obecnie używam sterowników creativa i Winampa+HQSP do słuchania muzyki. Zastanawiam się też jaka będzie różnica w grach na Icematach z zainstalowanymi KX'ami zamiast sterowników creativa. Jestem laikiem w tej kwestii, dlatego będę wdzięczy za wszelkie sugestie. Pozdrawiam Na A2 masz ASIO bez kX-ów... A czy warto? TAAAAAAK!!!! :) Ja już nigdy nie wrócę do Winampa... Czy ktoś przy okazji mógłby podać namiary na jakieś skórki do foobara? Edytowane 21 Marca 2007 przez radosuaf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Mam takie pytanie zainstalowalem tak jak w pierwszym temacie wszystko. i mam taki problem ze glosniki daja strasznie czasu ( ogolnie sa o wiele bardziej glosne i daja o wiele basu za duzo ( jak na moje ucho ) ) w sterownikach KX nie dziala test glosnikow ( nie wiem czemu ). I tutaj moje pytanie jak mozna regulowac basy w tych sterownikach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Dobra, trochę się pobawiłem i z grubsza wygląda to fajnie. Potrzebna byłaby mi jedynie jakaś fajna wizualizacja w stylu domyślnego "spectrum analyzer" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Mam takie pytanie zainstalowalem tak jak w pierwszym temacie wszystko. i mam taki problem ze glosniki daja strasznie czasu ( ogolnie sa o wiele bardziej glosne i daja o wiele basu za duzo ( jak na moje ucho ) ) w sterownikach KX nie dziala test glosnikow ( nie wiem czemu ). I tutaj moje pytanie jak mozna regulowac basy w tych sterownikach ? timbre w DSP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 zaladowalem ustawienia z pierwszego postu - Stereo ( jade na sluchawkach ) i nie ma czegos takiego w DSP :/ Owszem mozna takie "cus" dodac ale mniemam ze trzeba to polaczyc jakos z pozostalymi elementami... a tu juz moja inwencja sie konczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 jest takie coś. zaznaczasz tę listę, ppm -> file operations -> move, rename or copy files. sam tak często na zena kopiuję. nie mam czegoś takiego jak "file operations" ... masz jakąś wtyczkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...