cobex Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Mam go jakiś miesiąc, obroty mam na maxa ( 2500 ) i zaczął mi wydawać taki dziwny dzwięk, metaliczne "gwizdanie" - delikatne ale denerwujące. Po zejściu z obrotów do 2000 efekt znika. Co jest tego przyczyną ? Może ktoś miał to samo ? Wydaje mi się to to powietrze przepływające przez żeberka radiatora, ale dlaczego tego wcześniej nie było ? Czasem to jest a czasem tego nie ma. P.S. Radiator jest czysty bez zanieczyszczeń od kurzu. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 moze ma juz sucho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 moze ma juz sucho Po miesiącu :?: Raczej nie. Ale możliwość istnieje. Masz jakiś "inteligentny" programik regulacji obrotów ? W moim przypadku ,Abit EQ powoduje takie dziwne odgłosy w czasie zmiany szybkości. Na Zalmanie to słychać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...