Type_R Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 http://www.skizzers.org/andy/lego.html :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Fajne. Ale to temat na oślą łączkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Niezłe, ale Of-Top.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 umm sawry guys... nigdy nie zagladałem na oślą łączke wiec dlatego tutaj postnąłem :? edit: zajrzałem na tą oślą łączke i stwierdzam że nazwa "ośla łaczka" nijak nie ma się do tego co tam się dzieje :roll: chyba że to ja wyrażenie "ośla łączka" pojmuje jakoś inaczej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Też bym chciał mieć takie ludziki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 :arrow: czego to ludzie nie wymysla... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 BUHAHA:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Rewelacja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 fajna rzecz 8) sie czepiacie chlopaka.sypnijce do moderatora aby wlanl nowy kanal pod tytulem OFF-TOP 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Przeciez po to jest Osla Laczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Musze poprosić klocki lego żeby mi naprawily moją grafę :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Musze poprosić klocki lego żeby mi naprawily moją grafę :lol: :lol: :lol: :arrow: a ja swoje zeby zbudowaly mi GF5 no i moze cos jeszcze.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...