cobex Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Mam tą kartę już ponad 2 lata, jak narazie wszystko OK. Jednak ostatnio - ni z tego i z niczego podczas gier coś "pierdnie" to w lewym lub prawym kanale. Zmieniałem sterowniki ale nadal to samo. Czasem muszę przyznać że odgłos jest bardzo denerwujący i powtarza się co kilka sekund. Nie mam tego podczas oglądania filmu lub słuchania muzyki ( mp3, audio itd. ) Dziwne nieprawdaż ? pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 mialem cos podobnego z Silent Hill 3 zrobilem ostatnio formata i juz jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 cobex ==> uważaj, żeby się nie zesrała !!! sorry nie mogłem sobie odmówić; podobne efekty były jednym z powodów, że pozbyłem sie sb live... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Czasem przy instalacji oprogramowania (gier) można namieszać z ustawieniami i sterownikami do karty dźwiękowej, można spróbować od instalować urządzenie i zainstalować ponownie ale chyba żadnej Ameryki nie odkryłem. Kiedyś jak z synem (14 lat) wyjechaliśmy z domu na tydzień to po powrocie do domu dźwięk w kompie to była istna kakofonia dźwięku, córka (8 lat) tak grała w Simsy, że tylko czynności jak wyżej przywróciło wszystko do normy. Ale moją kartę odnosząc do tego SB to jakaś popierdółka, zaś w nowym kompie z SoundStormem też był przypadek, że działały naraz dwa sterowniki dla karty dźwiękowej trzeba było posprzątać. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...