Ry3@ Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Czy ktoś do cholery bywa na to forum??? I male pytanko jak zmienic swój opis?? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 A czy ktos nie chce bana?? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ale o co chodzi????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o banana ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 obrazek miażdży :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 i to sie nazywa temat z pupy jak ludzie moga nie bywac jak codziennie jest wiecej postow widze ze niektorzsy nie potrafia uzywac mozgu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Plebs detekted :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o banana ;]o jakiego banana? ja jestem banan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Och, mi akurat chodzilo o taki owoc, ktory sie niegrzecznym uzyszkodnikom do dzioba wsadza aby mowic nie mogli :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Och, mi akurat chodzilo o taki owoc, ktory sie niegrzecznym uzyszkodnikom do dzioba wsadza aby mowic nie mogli :> aha :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ahahahahahahahh :D Temat ma szanse na zwycięstwo w kategori : " najgłupszy post roku " :wink: Czy ktoś do cholery bywa na to forum??? I male pytanko jak zmienic swój opis?? pozdro Pozdro - Kamil jestem. Miło mi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Czy ktoś do cholery bywa na to forum??? I male pytanko jak zmienic swój opis?? pozdro Ośla dla osłów :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 ej moderzy czemu ten topic jest jeszcze nie zamkniety 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 ej moderzy czemu ten topic jest jeszcze nie zamkniety 8Oa bo tak :lol: poczekamy jeszcze na autora, jeśli znów wykarze się debilizmem to zrobi się więcej miejsca na forum :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Moze w nastepnym poscie bedzie: "Ej, to w koncu bywa ktos na tym forum czy nie????" ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 troche sie niektorzy osmieszaja, bo zamykaja topicu doswiadczonych userow tak chodzi o boyco nie bylo bardzoooooooo dawno na forum i od razu topic sie zamknal :wink: moze i bylo w nim cos nie tak, ale z pewnoscia byl lepszy niz ten debilny :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Czy ktoś do cholery bywa na to forum??? I male pytanko jak zmienic swój opis?? pozdro hmmm.... ciekawy przypadek :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dozeer Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 a wiecie że moja babcia właśnie upiekła ciasto? ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 a wiecie że moja babcia właśnie upiekła ciasto? ; )Naprawde ? wow :o A wiecie, babcia miała brudne ręce i ciasto jest niedobre ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 kucyk, a teraz widzisz wystarczajaca ilosc powodow by to zamknac :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dozeer Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 nie no zamknicie to - wątek jest bez sensu poprostu : / chyba że ktoś chce wypisywać <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły ( tak jak ja ) to miłej zabawy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 shakur_45 no co ty jeszcze 2metry bzdur pooł tony deblizmow i litrerek żarcikow no wtedy moze ten topic przejdzie do historii.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 nie zamykajcie, temat jest the best , jeszcze sie rozkreci :D jakby co to właśnie umyłem zęby :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [nabiłem...] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Niestety autor nie chcę nam dotrzymać towarzystwa, więc jego temat ulegnie przedawnieniu się o 00:00 czasu GMT +01:00 :twisted: :twisted: :twisted: hahahahahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronos_3 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 nie no luz temat n1 na najglupszy :lol: a ja ide spac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 heh zdazylem - dopiero 23:34 :lol: skonczyl sie rain man , Szu i teraz x-files leci ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...