mechl!n Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Zespół ds. Pomocy Ofiarom Przestępstw skierował do Prokuratury Rejonowej Warszawa-Śródmieście zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez Cezarego Mończyka, właściciela agencji towarzyskiej pokazywanej w serialu dokumentalnym TVP. Bokiem czarusiowi ta ballada wyjdzie. I DOBRZE!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 pewnie że dobrze.. skur.. niech sam daje na rogu jak chce na tym zarabiać.. :twisted: a matki tych laseczek o współudział.. bosh.. skąd sie tyle głupoty bierze.. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Teraz pisza o tym wszystkie gazety ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 nie no ............ litosci............. nie moge :lol: :lol: :lol: Organizuję też wieczory kawalerskie. Za dodatkowe 50 złotych kawaler dostaje majteczki na pamiątkę. Dziewczyna dostaje majtki dzień przed występem i ma w nich chodzić cały dzień. On musi czuć ją. Podczas występu szoruje mu majtkami po nosie. albo to..... Jedne dziewczyny walczą w kisielu i w makaronie. Są lekko tęgawe, mają niżej umieszczony środek ciężkości, dlatego fajnie się przewracają. Zdarzają się dziewczyny uniwersalne, które robią różne rzeczy. Dziewczyny pracują dla snobizmu, dla kasy, żeby się pokazać. moim zdaniem to pedofil........i osioł^2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 uu chore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 "Nie mam sobie nic do zarzucenie. Nie jestem pedofilem ani erotomanem. To reżyserka filmu kazała mi łapać dziewczyny za piersi, bo mówiła mi, że tak będzie lepiej wyglądało. Ten film miał być dokumentalny, ale większość scen była wymyślona" - broni się Czarek Mończyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarek68 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Witajcie :wink: Wiecie co,dajcie sobie spokój z tym Czarkiem..Jak ja bym tak była na mniejscu tych dziewczyn to od razu jakbym zobaczyła tą rurę w jego pokoju to bym z tamtąd zmykała...On chyba myśli ,że one wszystkie są jakieś naiwne.. :evil: no ale na to wychodzi w sumie ,że są naiwne.. A nie są?? A swoją droga , to czy naprawdę nie ma w tej jego (tego całego Czarusia)miejscowości facetów "z jajami" - w bagażnik fury i do lasu - najpierw postraszyć - jak nie pomoże to połamac nóżki - i po sprawie - skutkuje - zapewniam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 A nie przypadkiem serial? :> Nawet nie przypadkiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...