Skocz do zawartości
mechl!n

"Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym"

Rekomendowane odpowiedzi

ja nie wiem jak ten kolo nie został zbutowany przez kogoś to taki pustak że głowa mała raz oglądałem ten film to mnie szlag trafił.On te dzieci !!!! wykorzystuje to są jeszcze dzieci nie tylko wiekiem ale i psychicznie :(.On na serio powinien być w pierdlu za niszczenie ludziom życia !!!!!przeczytałem ten link.On jest nałogowym kłamcą !!!! jak taki człowiek może żyć ?? :( dno dna i kilo mułu !!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niewiem czy ktos pamieta jak ostatnio jedna mama sie tlumaczyla ze jej Mończyk kazal sklamac co do wieku corki przed kamera poznij z kas sie dowiedzieli i matka sie tlumaczyla na wizji

ale najbardziej mie rozbroila jej wypowiedz Ze jest wyksztalcona ze jeje rodzice nie dali takiej mozliwosci a ona myslala ze te wystepy sado-maso

to ze ona sie przebierze w skore ale niedzwiedzia albo innego zwierzatka

w niedziele ostatni odcinnek zobaczymy co sie z Monczykiem stanie czy sie "ktos" nim zainteresuje :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie rozwala sam poczatek:

Dziewczynyyy.... z naszej firmyyyy.... sąąąą.... RÓŻNYMI OSOBAMI...

Bardzo blyskotliwa pleta (bo pewnie gdyby tego nie powiedziala to wszystcy mysleli by ze te wszystkie dziewczyny to jedna i ta samam osoba :lol: )

Oczywiscie mówi to pani Naturalna (za je biste nazwisko - pasuje do niej jak....)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale chyba jak by kazdy kto to oglada byll na miejscu tych dziewczyn to by wolal pracowac u Naturalnych niz u Monczyka i tej pijaczki. 8)

A wiecie jak o sobie pomysleli Naturalni gdy sie poznali ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, cytat z jej przyszlej ksiazki byl wrecz rozwalajacy... na pewno bedzie hitem :) Swoja droga to te dziewuszki strasznie naiwniutkie sa, az zalosc bierze... a zawsze sie znajdzie taki Czarus przystojniak :D, ktory to wykorzysta... Szkoda ze to czasem rodzinne.... Pomysl wcisniecia Czarusiowi coreczki dla dobra jej kariery pobil chyba wszystko... Zreszta tam co chwile sa hiciory... ostatni odcinek ogladne na pewno, chociazby dla zobaczenia wspanialej pary - panstwa Naturalnych...

Az sie wierzyc nie chce ze sie takie rzeczy dzieja.... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Normalnie krew mnie zalewała jak słuchałem tego całego Czarusia. Udusiłbym go tą jego za.sr.aną kitką. Szkoda mi mimo wszystko tych wszystkich dziewczyn. No bo jakie perspektywy moze mieć 18-20 latka z małego miasteczka/wsi. Sklep spożywczy/ fryzjer/ kiosk? I na nie właśnie czekają tacy imbecyle jak Mończyk. Nie, no powstrzymać się nie mogę :twisted:  - z chęcią utopie go w tym kiślu. Mończyk, słyszysz oszuście!!!!

Ci Naturalni wołają o pomstę do nieba. PRYMITYW!!! Barbi do wychędożenia i na mróz, może wtedy nabierze dystansu do swojej głupoty...

BTW - Jeśli kogoś rażą wypowiedziane wyżej słowa, liczę na wyrozumiałość, bo szlag mnie trafia jak widzę takie dno.

Nic dodać nic ując !! Cała Prawda ..... (Brawo !!! )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omg... najedzacie na niego jak by gwalcil i mordowal te dziewczyny... on tylko w ten sposob zarabia na zycie... ludzie robia gorsze rzeczy na tym swiecie... on jest tylko zalosny i tyle.,.... a te dziewczyny naiwne - i to chyba nie jest czarka wina....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhh nie mam słów co do takich ludzi.. Najpierw dziewczyna przedstawia jak to wyglada czyli ze bedzie modelka moze byc gwizda i stoi przed nia kariera.. a tak naprawde to wylatuje pół naga przed publicznosc.. i niby jest ok.. ale wlasnie z publicznosci siedzi tam kilku bogatych kolesi... wybeiraja sobie taka jedna małolate .. płaca temu palantowi z warkoczykiem co prowadzi ten program.. i bierze "dziecko" do łózka.. zazwyczaj tak sie to konczy.. Dziewczyny niewykształcone twierdza ze jest to dla nich wyrwanie sie z szarej rzeczywistosci. a tak naprawde to jest to poczatek to qrwienia sie ... no .. a takiemu kolesiowi mi sie przydal lekki wstrząs.. moze by sie opamietał.. Ktos wyzej napisal ze jest to jego sposob na zarabianie na zycie.. Wiec skoro ma tyle kasy zeby zrobic swoj program.. to napewno ma tyle kasy zeby normalnie zyc i nie kontunuować swojego "zawodu" (sposobu na zycie) a nie jeszcze rozwijać.. no coments.. zwykly zbokol... jego zona tez wyglada jak jakas jebnieta.. on z tym kucykiem na głowie jak jaki totalny debil,, bo qrwa.. wybaczcie ale to jest debilizm.. marnowanie dziewczyna zycia.. a skoro chce mlodym dziewczyna pomuc to niech zorganizuje jakies dodatkowe lekcje korepetycje.. załati normalna prace itd.. Przeciez wiadomo ze taka dziewczyna nie bedzie pracowac w takim (jesli mozna to nazwac zawodem) bo za 5-6lat w wieku 30lat nikt jej nie bedzie juz chcial ogladac.. wiec .. kolesiowi powinni sie ostro ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> za dupe.. a nie jeszcze to rozpowrzechniac w TV. wogle sie dziwie czemu TVP1 (albo TVP2) wogle pokazalo na wizji.. Mowicie ze nie gwałci itd.. dlatego nie jest zboczony? ?> ? ? ? ? [ciach!]o prawda .. to jest zboczenie co ten koles wyprawia.. a Gwałt róznego rodzaju meczenie zwierzat to jest RECYDYWA, DEGENERAT.. a wogle .. w [gluteus maximus] to mam... jakby mi koles tak zbajerował.. siostrenp (bo dzieci jeszcze nie mam :) ) (co jest niemozliwe bo napewno na to by nie poszla) to bym zaje.bał . powyrywał te kucyki czy co tam ma na tej qrwa głowie razem z ryjem a ...to jest moja opinia na ten temat.. i ide se bo nie chce sie denerwowac..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze znajda sie ludzie, ktorzy chca zarobic na kims. w ostatnim odcinku rozwalila mnie ta 16-latka. dosc ze byla brzydka to jeszcze chciala zostac modelka :) jesli krecenie tylkiem na wiejskiej dyskotece to dla niej szczyt marzen to ok :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Sakoda ze nie pokazali czarka bym sie posmial ;] ale mona bylo sie posmiac  tej ostatniej bureczeny... ;]

Ta ostatnia z mama przyszla.. o jejciu... ale ona byla tak piekna jak jej mama.. a głosik miala jak yyyyy nie wiem poprostu zajefajny :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

Sakoda ze nie pokazali czarka bym sie posmial ;] ale mona bylo sie posmiac  tej ostatniej bureczeny... ;]

Ta ostatnia z mama przyszla.. o jejciu... ale ona byla tak piekna jak jej mama.. a głosik miala jak yyyyy nie wiem poprostu zajefajny :D
slowo piekna powinny byc chyba w cudzyslowie ;] niedawno tesz byl taki wybryk... tlusta ojejuuu... czarek chcial ja do erotycznej myjni zatrudnic ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie co? jestem ciekaw jednej rzeczy. Czy jakby pojechac do takich lasek zebrac sie w 4 :> i zrobic taka sesje. Powciskac laskom kit. A na koncu powiedzic, ze jesli chca naprawde wystepowac, to musza dac [gluteus maximus]. Mysle, ze wiekszosc by sie zgodzila. Dla mnie masakra :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatni odcinek- grzecznie było... Czarosława wogóle nie pokazali. Czyżby przemontowali odcinek pod wpływem kogoś (?). Czaruś zawsze grał pierwsze skrzypce, więc dlaczego nic o nim nie było?

I znów dziewczęta wspinały się na wyżyny elokwencji' "mam nadzieję na świetlną przyszłość" :D . I po co to- nie można mówić po ludzkiemu, normalno? Ja rozumiem- telewizja, te rzeczy... Ale normalno trza mówić 8) .

Reasumując- jeśli ktoś nie widział poprzednich odcinków może nie wiedzieć dlaczego tak jeździmy po czarku-smarku. Ostatni odcinek był grzeczny, przygłaskany i wogóle jakiś-taki-nijaki...

I tylko Naturalny wylazł spod pantofla Barbi ze zjaraną wegetarjanizmem twarzą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :wink: Wiecie co,dajcie sobie spokój z tym Czarkiem..Jak ja bym tak była na mniejscu tych dziewczyn to od razu jakbym zobaczyła tą rurę w jego pokoju to bym z tamtąd zmykała...On chyba myśli ,że one wszystkie są jakieś naiwne.. :evil: no ale na to wychodzi w sumie ,że są naiwne..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi