wunat Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Wlasnie czy taka kombinacja dziala ? Mi sie wydaje ze tak ale caly czas mialem do mojej plyty (soltek KAV-75) ram dwustronny, a teraz chce sprzedac ta plyte i ktos mnie sie pyta czy obsluzy ona ram jednostronny. Ja mysle ze tak, mam racje ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 jak to bedzie jednostronny 512mb to znajdzie tylko 256mb :P ale jednostronnego 512 nie znajdziesz za to duzo 256mb jednostronnych ktore chodza bez problemu kumpel ma tak na swojej KAV juz ponad 2 lata i jakos to chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 nie no ofcoz mowie o 256MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Jasne że obsłuży, bo sam mam taki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 no to gr8 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...