Piszczel Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 No właśnie. Znikneły mi ikony z SysTray-a. Nie wszystkie. Znikneło mi gg i eMule - czyli programy sieciowe. Ładują się one przy starcie systemu (XP - autostart), uruchamiają się i działają normalnie tylko nie ma ich e trayu. GG da się otworzyć z menu start ale e-mule nie otwiera się z menu start. Przypominam że oba programy działają normalnie- więc to nie ich wina. Coś mi winda miesza :evil: . Żeby otworzyć okno emule to trzeba go najpierw wyrzucić z Ram-u (zamknąć proces) a następnie ponownie uruchomić program ręcznie - działa), ale po zminimalizowaniu (ustawione aby minimalizował się do traya) znowu nie da się go otworzyć :evil: . A stało się to chyba (może to nie miało związku) po awarii sieci energetycznej (nagłe bardzo duże wachania napięcia - prawie całe miasto niemiało napięcia chyba z pół godziny :!: - choć u mnie prąd był to zauważyłem nagły błysk żarówek a zaraz po tym duże ściemnienie na 1-2 sekund - instalacja antenowa padła w bloku na kilka minut), co ciekawe komp się nie wyłaczył i wyglądało to jakby nie zareagował, a jednak .. jakieś pomysły jak przywrócić ikony do traya ... tylko nie przeinstalowanie windy :lol: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Mialem tak samo jeszcze pare dni temu :( Pomogl mi twaeker MS o nazwie TweakUI. Jest tam zakladka naprawa i opcja odbuduj ikony - u mnie problem zniknal :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Wielkie dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...