Xanagaz Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Staję przed życiową decyzją :lol: kupienia nowej konsoli i przejścia na lepszą grafę ze starego PSX'a. Co byście mi polecili do zakupu i dlaczego :?: Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 PS2 , dużo gier , DVD :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ja bym brał PS2 :) Takie jest moje zdanie. Więcej gier, no moze nie więcej, ale lepsze jakościowo? Jakoś już jestem przyzwyczajony do Sony. A prawdę mówiąc X-Box to taki komputer tylko nazwany konsolą :) Your decyzja :) He He - Pozdro ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 PS2 -----> WIECEJ TYTUŁÓW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ja prawde mowiac nie kupowal bym konsoli ]:-> Tylko upragejdowal kopa :D To takei moje skromne zdanie... ALe jesli juz to: PS cfaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 brałbym PS2 -> choćby dla Gran Tourismo 3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 XBox będzie miał H-L2 i Doom3 - łakome kąski, czy tylko watro dla nich kupić Iksa :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 juz byl taki topic notabene ( hehe tak tak znam takie slowo ) sam go zalozylem 8) :lol: imho bierz x-boxa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Daj linka;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Daj linka;) qrna jest opcja szukaj :evil: nie jestem informacja z reszta wtedy wygral x-box:D update : wystarczylo wpisac x-box :roll: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=395...&highlight=xbox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 ps2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Bierz Pleja2 - ma MASE swietnych tutulow ktore miazdza konkurencje ja nawet nie wiem czemu sie zastanawiasz :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Poczekaj na PS3 :twisted: 1 TeraFlops :twisted: :twisted: (jeśli wieżyć Sony) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 PS2 Dla bijatyk Death or alive Tekken tt Ścigałki GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 na allegro widzialem ładnego PS2 (przerobionego) ładne wyposażenie i do tego ok. 20 gier w tym 7 orginalnych a 13 dvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 ps2, dlaczego? mgs2... i juz niedlugo mgs3 ffX i ffX-2 GT3 tekken 4 virtua fighter 4... ...i wiele, wiele innych poza tym w gry z psx mozesz zagrac na ps2 co jest jak dla mnie duzym plusem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 kumpel ma to i to i mówił że x-box lepszy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Poczekaj na PS3 :twisted: 1 TeraFlops :twisted: :twisted: (jeśli wieżyć Sony)Ta :lol: Cena :?: Wyniki mówią same za siebie, będzie PS2 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 PS2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Ta :lol: Cena :?: O cenie nawet nie chce myśleć :lol: W ogóle to co Sony mówi o swojej najnowszej konsoli takie rzeczy, że ho ho :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Ta :lol: Cena :?: O cenie nawet nie chce myśleć :lol: W ogóle to co Sony mówi o swojej najnowszej konsoli takie rzeczy, że ho ho :D No i znając sony to pewnie tak będzie wyobraźcie sobie GT (chyba 5) na PS3 ta grafa poprostu mnie zabije. Czuje to po kościach :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Zanim programiści zaczną radzić sobie z grami pod tą konsolę to trochę minie, mowa o grach wyśmienitych graficznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 PS2, chyba nie dasz zarobić Billowi :?: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Xbox zdecydowanie,mój brat ma i PS2 i Xboxa (maniak :) ) i lapszy moim zdaniem jest Xbox chociaż mniej gier jest na niego,ale są zdecydowanie lepsze,grafa też lepsza niż PS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 PS2, chyba nie dasz zarobić Billowi :?: :twisted:Nie będę patrzył czy dam mu zarobić czy nie. Wybiorę najlepszą propozycję, kupuję z bratem na spółkę a on jest za PS2, a ja nie wiem za czym jestem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 PS2, chyba nie dasz zarobić Billowi :?: :twisted:Nie będę patrzył czy dam mu zarobić czy nie. Wybiorę najlepszą propozycję, kupuję z bratem na spółkę a on jest za PS2, a ja nie wiem za czym jestem :P a kto jest starszy ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 A kto więcej kasy w ten interes włoży - on :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 PS2= hit za hitem X-box= kilka hitów PS2 jest lepszy bo ma wiecej gier i wiecej hitowych exclusivów. X-box moze rzeczywiscie bardziej zaawansowany technologicznie, ale konsole kupuje sie dla exclusivów, a tych ps2 ma zdecydowanie wiecej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 miałem Ps2 i gierki na niej sa dosc dobre ale X box ma ładniejsza grafe i tez jest duzo gierek .no i ma wieksze wyposarzenie od ps2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Nawet się nie zastanawiaj bierz X-Boxa poniwearz giery są full wypas, a nie jak na ps2 gdzie gry są przereklamowane i dziecinne. PS2 graficznie już umarło a X-klocek dopiero rozpościera skrzydła. Kumpel ze stanów ma x-boxa, ps2 oraz gacka i mówił że do x-boxa żadna z tych konsolek się nie dorównuje. na x-boxsie pograsz sobie w Dooma III, project Ghotam II oraz wiele, wiele wyczesanych gierek. Gratis dostaniesz dysk twardy, modem i inne bajery za które w ps2 będziesz musiał zapłacić:( A tekkena 4 i virtua fighter 4 możesz sobie w dupe wsadzić które bije na łep Death or alive 3, a przyszłości 4:) i nadchodzące MEGACHICIORY Halo II oraz Ninja Gaiden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...