LPC Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 klamka wielkie kluby graja w LM bo maja kase .. tu chodzi o realia polskiej piłki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 No i panowie, dziś gramy mecza :lol: Trzeba kupić coś do picia % i jeszcze więcej czegoś do picia % bo obawiam się, że trzeba będzie dużo wypić, aby się nie denerować... Aha Gwiazda Rasiak i gwiazda Mila odchodzą: http://sport.onet.pl/879534,wiadomosci.html HAHAHA Z czym do ludzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 no a ja o 18 mam egzamin z rachunkowości .... :evil: to se pooglondom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Powtórka z rozrywki: ...Prezes Groclinu Zbigniew Drzymała mówi nawet, że w jego klubie rozpoczęto już nawet przygotowania do pierwszego meczu następnej rundy, który zostanie rozegrany już w najbliższym tygodniu...Hahaha Żeby tylko nie skończyło się tak jak w Grodzisku :lol: http://sport.onet.pl/880161,wiadomosci.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 za 2 godziny się zacznie. Ja tam jeszcze mam jakieś nadzieje. Oby nie przespacerowali 2 połowy jak w Grodzisku. Szkoda że nie ma Niedzielana, przydałby się bardzo bo Rasiak to typowy przeciętniak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Ludzie przeciez groclin ma szanse przy tej formie bordeux(widzialem ich ostatni mecz ligowy z ajacio przegrany 0:1 a grali jak amatorzy)wiecej wiary panowie wiecej wiary :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 trzymajcie mnie haha co za frajerzy robia te same bledy co w 1 spotkaniu :) nie wykorzystuja 100% okazji :) w ogole mili juz dziekujemy za 2 brameczki, moze jeszcze jakas podaruje kolegom z francji ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 calkowicie zmieniam zdanie(dotej pory ich bronilem), groclin jest do pupy i wogule jak tak mozna grac co za szajzzz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Ja piernicze koncowka meczu i cztery gole dali sobie strzelic boshe to ja bym juz lepiej zagral :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 1:4... nie mam wiecej pytan... :lol: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 No i skończyła się szopka Żenada, niech wracają do Grodziska zwijać tą murawę, a Mila wraz z resztą "gwiazdorów" prykłada się do teningów, bo jeszcze dużo się muszą nauczyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 ehh po pierwszym meczu mialem nadzieje ale teraz :[ OMG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Przecież to masakra, przed telewizorem nie da sie wysiedziec. Nawet jak maja jakies sytuacje to nie wykorzystuja...jak tu nie narzekac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Masakra? mało powiedziane,to są zwyczajni kopacze a nie piłkarze, żaby im pokazały jak sie gra, chociaż szczerze mówiąc nie wróże im finału UEFA. Wracając do Groclinu jak sie sprzedaje przed najważniejszymi meczami takiego zawodnika jak Niedzielan a inni myślą już o konktraktach zamiast o grze no to co tu wymagać, w ciemno wiedziałem, że to sie tak skończy. Sczególnie po piątkowym sparringowym meczu z moją Koronką Kolporter (2:3) :D. W bierki niech graja a nie w piłkę!! Pokory cieniasy!! :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 no i moj tytul dalej pasuje 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 pech nic wiecej ;) znaczy wicej : nie ma niedzielana nie ma kto odważyć sie nawet kopnąc na bramke , no i zapomnieli chyba ze bordaux to nie liga polska nie przestrsza sie "wielkiego groclinu" , aprpo murawy tesz bym chciał mieć taka w ogródku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 W doopach się poprzewracało poprostu i tyle. Rozwalił mnie ten tekst Radolskiego - piłkarze Groclinu przygotowują się już do pierwszego meczu następnej rundy... 8O Jak tak można? Ehhh, wszyscy myślą, że gwiazdory z nich. "Miszcza" Rasiaka w pierwszej połowie nie było widać, zmienili go, to znowu w drugiej chcieli Sikore zabiegać. Jak patrzałem na ich akcje ofensywne to normalnie :evil: Jak można tak kaleczyć, te zamocne prostopadłe podania po ziemi na długości 5 m 8O Na pole z krowami grać, a nie Europie się pokazywać i wstyd robić :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 POrażka wielka, no ale nie byli też w pełni przygotowani. Po takiej przerwie trudno grać tak dobrze jak w środku sezonu. I do tego wymyłśili sobie że sa nie wiadomo jak dobrzy. W głowie kontrakty z zachodnimi klubai i nawe już im się u nas grac nie chce.Blamaż. Jeszcze Wisła z takim składem mocnym rokuje jakieś nadzieje na przyszłośc. POżyjemy zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 szkoda słów... :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Sprawdziło się... W 1 meczu powinien być już taki wynik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 no niestety okazali sie kolejna drużyną traktożystoow.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Niech na tą nowo położoną murawę w Grodzisku krowy wypuszczą, może z nimi sobie poradzą. Aha, jeszcze jedno - dziś po raz kolejny potwierdziła się moja opinia na temat Liberdy - jego gra na przedpolu to jedno wielkie ZERO "0" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Dzisiejszy mecz....brak słów , ale i tak trzeba ich pochwalić że tak "daleko" zaszli , wiadomo "apetyt rośnie w miare jedzenia" no ale cudów od polskiej piłki nie można wymagać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Niech na tą nowo położoną murawę w Grodzisku krowy wypuszczą, może z nimi sobie poradzą. Aha, jeszcze jedno - dziś po raz kolejny potwierdziła się moja opinia na temat Liberdy - jego gra na przedpolu to jedno wielkie ZERO "0" :lol: mieli farta ze czarnuch przestraszyl sie Liberdy i nie kopnal pilki. przeciez gdyby nawet lekko ja podbil moglby strzelic :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 No :lol: Mi się wydaję, że jak Liberda był młody to go zawodnicy często lobowali, a że był wysoki to było tym bardziej śmieszne. Wziął sobie to do serca i przestał grać na przedpolu i zostało mu to do dziś :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 No :lol: Mi się wydaję, że jak Liberda był młody to go zawodnicy często lobowali, a że był wysoki to było tym bardziej śmieszne. Wziął sobie to do serca i przestał grać na przedpolu i zostało mu to do dziś :lol: :lol: :lol:ciekawa teoria :wink: dobrze ze chociaz Wieszczycki wladowal im ta brame :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 dobrze ze chociaz Wieszczycki wladowal im ta brame :roll:Wieszcycki niech zmieni dyscypline na rugby :lol: Ma posture zawodnika tej dyscypliny, a i bramki padały by częściej, bo on lubi "te" wysokości :lol: No, ale przyznać trzeba, że bramka ładna 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Wieszcycki niech zmieni dyscypline na rugby :lol: Ma posture zawodnika tej dyscypliny, a i bramki padały by częściej, bo on lubi "te" wysokości :lol: No, ale przyznać trzeba, że bramka ładna 8) to nie byl jego dzien :( jak zreszta i calej druzyny :evil: nie postarali sie :x i o 2 druzynach w eliminacjach LM mozemy sobie pomarzyc :x a tak niewiele brakowalo :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...