Skocz do zawartości
tarpaN

Puchar UEFA: Stracona szansa

Rekomendowane odpowiedzi

No i panowie, dziś gramy mecza :lol:

Trzeba kupić coś do picia % i jeszcze więcej czegoś do picia % bo obawiam się, że trzeba będzie dużo wypić, aby się nie denerować...

Aha

Gwiazda Rasiak i gwiazda Mila odchodzą:

http://sport.onet.pl/879534,wiadomosci.html

HAHAHA

Z czym do ludzi :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powtórka z rozrywki:

...Prezes Groclinu Zbigniew Drzymała mówi nawet, że w jego klubie rozpoczęto już nawet przygotowania do pierwszego meczu następnej rundy, który zostanie rozegrany już w najbliższym tygodniu...

Hahaha

Żeby tylko nie skończyło się tak jak w Grodzisku :lol:

http://sport.onet.pl/880161,wiadomosci.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 2 godziny się zacznie. Ja tam jeszcze mam jakieś nadzieje. Oby nie przespacerowali 2 połowy jak w Grodzisku. Szkoda że nie ma Niedzielana, przydałby się bardzo bo Rasiak to typowy przeciętniak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masakra? mało powiedziane,to są zwyczajni kopacze a nie piłkarze, żaby im pokazały jak sie gra, chociaż szczerze mówiąc nie wróże im finału UEFA. Wracając do Groclinu jak sie sprzedaje przed najważniejszymi meczami takiego zawodnika jak Niedzielan a inni myślą już o konktraktach zamiast o grze no to co tu wymagać, w ciemno wiedziałem, że to sie tak skończy. Sczególnie po piątkowym sparringowym meczu z moją Koronką Kolporter (2:3) :D. W bierki niech graja a nie w piłkę!! Pokory cieniasy!! :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pech nic wiecej ;)

znaczy wicej : nie ma niedzielana nie ma kto odważyć sie nawet kopnąc na bramke , no i zapomnieli chyba ze bordaux to nie liga polska nie przestrsza sie "wielkiego groclinu" , aprpo murawy tesz bym chciał mieć taka w ogródku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W doopach się poprzewracało poprostu i tyle. Rozwalił mnie ten tekst Radolskiego - piłkarze Groclinu przygotowują się już do pierwszego meczu następnej rundy... 8O Jak tak można? Ehhh, wszyscy myślą, że gwiazdory z nich. "Miszcza" Rasiaka w pierwszej połowie nie było widać, zmienili go, to znowu w drugiej chcieli Sikore zabiegać. Jak patrzałem na ich akcje ofensywne to normalnie :evil: Jak można tak kaleczyć, te zamocne prostopadłe podania po ziemi na długości 5 m 8O Na pole z krowami grać, a nie Europie się pokazywać i wstyd robić :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

POrażka wielka, no ale nie byli też w pełni przygotowani. Po takiej przerwie trudno grać tak dobrze jak w środku sezonu. I do tego wymyłśili sobie że sa nie wiadomo jak dobrzy. W głowie kontrakty z zachodnimi klubai i nawe już im się u nas grac nie chce.Blamaż.

Jeszcze Wisła z takim składem mocnym rokuje jakieś nadzieje na przyszłośc. POżyjemy zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech na tą nowo położoną murawę w Grodzisku krowy wypuszczą, może z nimi sobie poradzą.

Aha, jeszcze jedno - dziś po raz kolejny potwierdziła się moja opinia na temat Liberdy - jego gra na przedpolu to jedno wielkie ZERO "0" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech na tą nowo położoną murawę w Grodzisku krowy wypuszczą, może z nimi sobie poradzą.

Aha, jeszcze jedno - dziś po raz kolejny potwierdziła się moja opinia na temat Liberdy - jego gra na przedpolu to jedno wielkie ZERO "0"  :lol:

mieli farta ze czarnuch przestraszyl sie Liberdy i nie kopnal pilki. przeciez gdyby nawet lekko ja podbil moglby strzelic :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No :lol: Mi się wydaję, że jak Liberda był młody to go zawodnicy często lobowali, a że był wysoki to było tym bardziej śmieszne. Wziął sobie to do serca i przestał grać na przedpolu i zostało mu to do dziś :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No  :lol:  Mi się wydaję, że jak Liberda był młody to go zawodnicy często lobowali, a że był wysoki to było tym bardziej śmieszne. Wziął sobie to do serca i przestał grać na przedpolu i zostało mu to do dziś  :lol:  :lol:  :lol:

ciekawa teoria :wink:

dobrze ze chociaz Wieszczycki wladowal im ta brame :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze ze chociaz Wieszczycki wladowal im ta brame :roll:

Wieszcycki niech zmieni dyscypline na rugby :lol:

Ma posture zawodnika tej dyscypliny, a i bramki padały by częściej, bo on lubi "te" wysokości :lol:

No, ale przyznać trzeba, że bramka ładna 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wieszcycki niech zmieni dyscypline na rugby  :lol: 

Ma posture zawodnika tej dyscypliny, a i bramki padały by częściej, bo on lubi "te" wysokości  :lol:

No, ale przyznać trzeba, że bramka ładna  8)

to nie byl jego dzien :( jak zreszta i calej druzyny :evil:

nie postarali sie :x i o 2 druzynach w eliminacjach LM mozemy sobie pomarzyc :x a tak niewiele brakowalo :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi