p3dzi0r Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Proszę o przedstawienie krok po kroku jak skonfigurować NEOSTRADE+ pod serwer na linuxie (mandrake lub redhat) aby łącze było udostępniane na sieć. (no i oczywiscie konfig samej neo+) Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Nie bedzie krok po kroku ale moze ulatwi :) http://www.roaringpenguin.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Proszę o przedstawienie krok po kroku jak skonfigurować NEOSTRADE+ pod serwer na linuxie (mandrake lub redhat) aby łącze było udostępniane na sieć. (no i oczywiscie konfig samej neo+) Z góry dzięki. Czy to jest legalne ;) :wink: . Można tak?, bo jęsli pełen legal to sam bym to zaproponował do podpięcia w mojej sieci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Proszę o przedstawienie krok po kroku jak skonfigurować NEOSTRADE+ pod serwer na linuxie (mandrake lub redhat) aby łącze było udostępniane na sieć. (no i oczywiscie konfig samej neo+) Z góry dzięki. Czy to jest legalne ;) :wink: . Można tak?, bo jęsli pełen legal to sam bym to zaproponował do podpięcia w mojej sieci :) a co komu do tego jak wykorzystujesz wydzierżawione łącze :P ... podobno regulamin (a także sama tepsa) nie mają nic przeciwko, gdzieś o tym czytałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Proszę o przedstawienie krok po kroku jak skonfigurować NEOSTRADE+ pod serwer na linuxie (mandrake lub redhat) aby łącze było udostępniane na sieć. (no i oczywiscie konfig samej neo+) Z góry dzięki. Czy to jest legalne ;) :wink: . Można tak?, bo jęsli pełen legal to sam bym to zaproponował do podpięcia w mojej sieci :) a co komu do tego jak wykorzystujesz wydzierżawione łącze :P ... podobno regulamin (a także sama tepsa) nie mają nic przeciwko, gdzieś o tym czytałem... Dobra ty se czytałeś gdzieś a ja czytałem w regulaminie neostrdy + że nie można udostępniać łącza dla sieci LAN (sam chciałem), ale i tak mi to wisi. Wiesz jak jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 co z tego ze nielegalne , tepsa mi wisi - nie umnie stoi serwer :) ciekawe skond wezmom ludzi na kontrole ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JEdi Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 ciekawe jak ci udowodnia, ze udostepniasz lacze ... mowisz, ze to twoj firewall ... a pod lan mozesz i tak byc podpiety ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 no , kolega dobrze pisze :), TPSA robi duzo ludzi w konia to ja nie moge ich w konia zrobic ?, przeciez " Skoro nie widać różnicy to po co przepłacać" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Wszyscy dobrze gadacie jak pisałem mi to wisi, tylko ciekawy byłem czy można jednak tak na legalu - sam mam LANa podpiętego pod NET (ale nie od Tepsy(a zasada taka sama jak z NEO) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Proszę o przedstawienie krok po kroku jak skonfigurować NEOSTRADE+ pod serwer na linuxie (mandrake lub redhat) aby łącze było udostępniane na sieć. (no i oczywiscie konfig samej neo+) Z góry dzięki. Czy to jest legalne ;) :wink: . Można tak?, bo jęsli pełen legal to sam bym to zaproponował do podpięcia w mojej sieci :) a co komu do tego jak wykorzystujesz wydzierżawione łącze :P ... podobno regulamin (a także sama tepsa) nie mają nic przeciwko, gdzieś o tym czytałem... Dobra ty se czytałeś gdzieś a ja czytałem w regulaminie neostrdy + że nie można udostępniać łącza dla sieci LAN (sam chciałem), ale i tak mi to wisi. Wiesz jak jest ;) nie mozna nie dlatego ze tepsa nie pozwala tylko dlatego ze podobno nie idzie (mam znajomego tepsie ktory twierdzi ze nawet router nic nie da... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 nie można , to zobacz se na siecilokalne.pl na forum - polowa osub ma neostrade+ dla lan i jakos nie twierdzą że nie można ?. Co ty na to , bo ja na to jak na lato 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Mozna ale nie wolno i tyle :) rob_e: znajomy pewnie to mowil w godzinach pracy :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 rob_e: znajomy pewnie to mowil w godzinach pracy :))) Hehe :) Dobre :) Albo byl juz po spozyciu :) Bo jak by nie mozna bylo udostepniac to ja bym chyba teraz siedzial na modemie :) Albo by mnie wogule nie bylo w sieci :) PHI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...