77Artois Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Czesc. Mam karte Ati Radeon 9600 tx i w Far Cry nie mam takich rzeczy jak wiszacy Rekin w pierwszym domku, lampy przy wejsciu do bunkra i jeepa... czy ktos ma podobny problem?? probowalem na roznych sterach odpalac i nic... na kartach Nvidia te elementy sa bez problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ja miałem tą karte i nie było żadnego problemu! Wszystko było na miejscu. Nvidie też miałem i też wszystko było! :wink: Może masz gre nieekeke? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 ustaw detale na full i zobacz co sie stanie, u mnie na 9600 chodzi idealnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77Artois Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 wiesz... demko sciagalem z gamershella... i zainstalowalem... to samo zainstalowal kumpel z gf4ti4400 i jak on mi powiedzial, ze fajni esie "szlachtuje" maczeta rekina to mi szczena opadla i spytalem jakiego rekina.... ;-) no i wtedy si okazalo ze ni emam tych elementow.... sprawdzalem rozne stery modowne i oryginalne ati i nic.. gra wyglada swietnie chodzi tez ok.... ale jak rekina ni ebylo tak nie ma... nie wiem moze go nie zlowili u mnie hehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 wiesz... demko sciagalem z gamershella... i zainstalowalem... to samo zainstalowal kumpel z gf4ti4400 i jak on mi powiedzial, ze fajni esie "szlachtuje" maczeta rekina to mi szczena opadla i spytalem jakiego rekina.... ;-) no i wtedy si okazalo ze ni emam tych elementow.... sprawdzalem rozne stery modowne i oryginalne ati i nic.. gra wyglada swietnie chodzi tez ok.... ale jak rekina ni ebylo tak nie ma... nie wiem moze go nie zlowili u mnie hehehe...Choć nie mam 9600xt to wypowiem się - u mnie jest ten rekin, nawet fajnie się buja jak dostaje serie z karabinu. Grałem na Omegach 4.2 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ja jak dam jakiekolwiek aa w tym farcry to texturki sie EBia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ja jak dam jakiekolwiek aa w tym farcry to texturki sie EBiaNie tylko ty masz ten problem, po prostu babol w demo, w pełnej pewnie zostanie to porawione 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77Artois Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 wiesz... demko sciagalem z gamershella... i zainstalowalem... to samo zainstalowal kumpel z gf4ti4400 i jak on mi powiedzial, ze fajni esie "szlachtuje" maczeta rekina to mi szczena opadla i spytalem jakiego rekina.... ;-) no i wtedy si okazalo ze ni emam tych elementow.... sprawdzalem rozne stery modowne i oryginalne ati i nic.. gra wyglada swietnie chodzi tez ok.... ale jak rekina ni ebylo tak nie ma... nie wiem moze go nie zlowili u mnie hehehe...Choć nie mam 9600xt to wypowiem się - u mnie jest ten rekin, nawet fajnie się buja jak dostaje serie z karabinu. Grałem na Omegach 4.2 8)ja gram teraz na rad_w2kxp_omega_2496b.exe ale mialem nowsze rad_w2kxp_omega_2522.exe i najnowsze catalysty i nic nie dalo... problemy tylko z tym Far Cry... i widze ze chyba to problem tylko u mnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ta.. Nawed w CD-A Napisali ze jest problem na kartach ATI... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ciekawe bo ja żadnych problemów na kartach ATI nie zauważyłem. Aha. Dodam, że zawsze przy wymianie sterów stare dokładnie wywalałem by nie pozostało nic! ;) I ani razu nie miałem problemu z żadną grą na ATI. Już kiedyś o tym mówiono, że stery ATI trzeba nauczyć się instalować! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Problemy z ati to przeszlosc mam dwa kompy i dwie grafy kanadyjczykow i nie mialem zadnych problemow ATI jest teraz za powaznym graczem na rynku chipow graficznych zeby developerzy pozwolili sobie na jakies niekompatybilnoisci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 A u mnie na Omegach na Cat. 4.2 demo restartowało kompa,dopiero poszło na Omegach na Cat. 4.1.Poprzednio na Ti4200 zaro problemu.Mam nadzieję że w pełnej wersji poprawią obsługę kart ATI... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 A u mnie na Omegach na Cat. 4.2 demo restartowało kompa,dopiero poszło na Omegach na Cat. 4.1.Poprzednio na Ti4200 zaro problemu.Mam nadzieję że w pełnej wersji poprawią obsługę kart ATI...To bardzo dziwne, bo u mnie na Omegach 4.2 wszystko gra :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 No nie wiem w każdym razie przy planszy loadingowej się robił restart :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 U mnie na 9600 chodzi tak miodnie ze nawet nie zwracam uwagi na takie detale :) Wszystko jak bajeczka dziala na 1024x768 na MAX DETAILS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77Artois Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 U mnie na 9600 chodzi tak miodnie ze nawet nie zwracam uwagi na takie detale :) Wszystko jak bajeczka dziala na 1024x768 na MAX DETAILS :)ale masz te detale czy tez ich nie masz?? bo mi tez chodzi spoko na max detalach( all very high +1 medium ktorego zmienic nie moge. i nie wiem dlaczego tamtych rzeczy nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 U mnie na 9600 chodzi tak miodnie ze nawet nie zwracam uwagi na takie detale :) Wszystko jak bajeczka dziala na 1024x768 na MAX DETAILS :)ale masz te detale czy tez ich nie masz?? bo mi tez chodzi spoko na max detalach( all very high +1 medium ktorego zmienic nie moge. i nie wiem dlaczego tamtych rzeczy nie mano to już wiemy dlaczego na 9600 chodzi wszystko pieknie w tej grze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaveN* Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 u mnie niestety cos sie sypie.. co nie zmienia faktu ze gra wyglada oblednie i jest swietna... doom3 niech sie idzie schowac ;-).. a rekinka mam ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 O jakie rzeczy chodzi? Wiesz bo mi w grze nie przeszkadza brak jakiegos rekina ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 U mnie przy 1280x1024(wszycho na maxa) strasznie rwie, to pewnie dlatego że mam tylko 512MB RAM a jak u was chodzi w tej roździałce??? Mam od 0-50 fps.(fraps) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Czesc. Mam karte Ati Radeon 9600 tx i w Far Cry nie mam takich rzeczy jak wiszacy Rekin w pierwszym domku, lampy przy wejsciu do bunkra i jeepa... czy ktos ma podobny problem?? probowalem na roznych sterach odpalac i nic... na kartach Nvidia te elementy sa bez problemu...Jeżeli rzeczywiście masz 9600 TX, a nie XT, to moze być to kwestia sterowników, bo TX to nie 9600, a 9500(chociaż nazwa mówi co innego). Odsyłam do artykułu: http://www.pclab.pl/art3917-1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meynard Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Problem nie lezy chyba tym razem w karcie graficznej. Rozwiazanie jest tu. dla tych ktorym sie nie chce czytac wpisujemy "sys_spec 1" w konsoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77Artois Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Problem nie lezy chyba tym razem w karcie graficznej. Rozwiazanie jest tu. dla tych ktorym sie nie chce czytac wpisujemy "sys_spec 1" w konsoli.dzieki wielkie, to dziala :-) i rekinek jest chociaz wisi na poczatku w poziomie podiweszony za ogon, pozniej ju zprawa fizyki sa zachowane i buja sie az milo <wow> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...