aven Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Czesc, prosze was o ocenę strony http://www.webmr.pl Mam nadzieje usłyszeć krytyczne opinie, abym mógł ewentulanie coś zmienic. Prosze jednak nie wysilać się pisząc ze jest zbyt niebieska, albo że elementy są za duże - to rzecz gustu. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Całkiem całkiem. Fajna. Ale trochę za niebieska :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Jak dla mnie stronka w porządku 8) Naprawdę kawał dobrej roboty. Pogratulować 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 oczywiscie to moje upierdliwe odczucia: za duzo flasha ;) za niebieskie za duzo kropeczek w formularzach okienko 'wiadomosci' nijak nie pasuje do reszty dorzucilbym cos o firmie na glownej to tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Jak dla mnie za dużo ruchomych rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 'obudowy przeźroczyste i artystyczne' - przezroczyste 'Domena bleble.com nie istnieje cena 59 PL' - interpunkcja do poprawy Poprawiłbym czcionkę w menu głównym na jakąś 'wyższą' - jak dla mnie jest tam za pusto. Aha, jeszcze ogólnie przydałaby się inna czcionka, bo ten arial(?) jest bardzo oklepany. Ech, czepialstwo... Dobra robota tak w ogóle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 (...)za duzo flasha ;)(...) milcz :!: :wink: Flash Rox, Java sux ;] Bardzo nie podobaja mi sie w menu glownym te grube "kreski" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Flash Rox, Java sux ;]i tak najlepsze sa strony, na ktorych kazda pozycja menu to oddzielny aplet javy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 no moim firefoxie cos jest nie tak z banerem ...:( pozatym stronka fajna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 na mojej mozilli jest cos nie tak z banerem - nie ma go :twisted: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 na mojej IE wszystko działa ok :lol: :wink: Strona bardzo fajnie zrobiona , kolorystyka nie męczy wzroku . W sumie nie mam się do czego doczepić :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Projekt w porzadku, jednak wykombinowalbym tak, ze po kliknieciu w przycisk, strona docelowa laduje sie np. w srodkowej ramce... a nie calosc od nowa. Wiesz o czym mowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 i tak najlepsze sa strony, na ktorych kazda pozycja menu to oddzielny aplet javy :D widze, ze lubisz syf i wysypywanie sie przegladarki ;) Projekt w porzadku, jednak wykombinowalbym tak, ze po kliknieciu w przycisk, strona docelowa laduje sie np. w srodkowej ramce... a nie calosc od nowa. Wiesz o czym mowie? ramki - fu prosty skrypt w php i po sprawie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...