andrzej17 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Mam problem z ta karta,jak zapuszczam jakas gre to mni sie wiesza,obraz na chwile sie zatrzymuje i po chwili sie odwiessza albo wogle trzeba resetowac,uzywalem szukaj nic nie bylo w tym temacie.Czy da sie cos z tym zrobic czy moze dac do gwarancji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacharo Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 spoko mam to samo i u kumpla tez to jest .obaj mamy zajebiste prolinki:) u mnie czasem jeszce tekstury znikają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej17 Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 no ja tez mam cos z teksturami,np obraz sie dzieli na pol,jedna polowa jest czarna a druga ma jakies mroczki,obraz skacze,wogle daje ja do gwary,niech z nia cos robia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 a może koledzy spojrzeliby na swoje zasilacze ?? kolega ma durona 1200 i kupił ode mnie jakisczas temu MX440se 128 bit ddr i zasilacz mu niewyrabia, a przecieżkarta low-end z mocą nie więcej niż 15W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 dzieki amd rulezz,pomogles rowniez mi. to rzeczywiscie zasilacz,teraz jestem juz pewien!!! a karta chodzi o polowe szybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...