reyden Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Są tu jacyć zagorzali Fani STAR TREKA czy innego dobrego S-F ( Babylon 5 , STAR GATE , Lexx itp ) Narazie widziałem chyba 2-3 oprócz mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Oczywsicie ze sa :D Stargate SG-1 (na pierwszy miejscu), Babylon5, Farscape, Lexx, Taken (szczegolnie polecam), Startrek, Andromeda, Alias, Earth Final Conflict, Space Above And Beyond, to chyba wszystko co obejzalem, i jestem w trakcie ogladania :] btw. zapraszam na moje forum http://forum.gwrota.com 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 STARGATE SG-1 RZADZI serial wymiata, jest moim ulubionym serialem SF :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Baaaa SG1 rządzi :D właśnie kończy sie 7 sezon jeszcze 3 odcinki :( a potem ma być Sg Atlantis, ważne że to jeszcze nie koniec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Zawsze mozna lecic od poczatku z serialem :D btw. Polecam serial "Taken". Akcja serialu zaczyna się pod konieć II Wojny Światowej . Tajemnicze światła ratują załogę amerykańskiego bombowca przed śmircią. Jak się okazuje poźniej zostaje ona wzięta na badania przez obcych. Kapitan samolotu Russel Keys probuje wyjaśnić co stało się pamiętnego dnia. Tymczasem w Rosswel rozbija się jeden ze statków kosmicznych... Jeden z obcych zaprzyjaźnia się z Sally Clarke, zachodzi ona w ciąże z obcym... Owen Crawford, jeden ze świadków wydarzeń w Roswell , nie może wybaczyć rządowi ukrycia faktu lądowania Obcych i robi wszystko, aby tajemnicy "Strefy 51" ujrzała światło dzienne. Akcja toczy się, aż do roku 2002. Można zobaczyć co działo sięna przełomie tych lat w USA. Zakończenie jest bardoz ciekawe, no ale nie będe o tym pisał Serial trwa 15h Reżyser: Steven Spielberg http://www.scifi.com/taken/index_flash.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Ja regulkarnie ogladam andromede na AXN, kiedys ogladalem Star trek'a no iczasem obejze Gwiezdne Wrota( widzialem wszystkie odcinki na TVN) a na HBO(mam od miesiaca) widzialem 2. a tak btw. to ogladam wszystkie filmu sf. na jakie trafie w TV kiedys na C+ bylo full dobrych filmow. POzdrawiam Egeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Star Gate to jest to. Jak dorwalem to ogladalem po 8 odcinkow dziennie :) PS. Wydali cos nowego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Sg 1 jest narazie 7 sezonów i ma być 8 ( to już pewne ) ba być tez SG : Atlantis , byle by go nie spartolili tak jak panowie B&B zrobili z ENT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack_top Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 STAR TREK Rulez!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Babylon 5 StarTrek TNG StarTrek DS9 (ale tylko czesc odcinkow - bo reszta jest nuuudnaaaa... A tak nawiasem - kpt. James Tiberius Kirk rulez ! A tak drugm nawiasem - przeciez Lexx, Andromeda, Farscape sa strasznie biedne ! StarGate-a czasami ogladalem, ale super genialny to on tez nie jest... Film pelnometrazowy jest, ale serial juz nie. Ale to tak IMHO. Nie zabijajcie... :wink: Po prostu lubie sf z troszke silniejszym naciskiem na S niz na F (np. latajace ramiona w Lexxie itp... :? :roll: ). Kolejna wazna dla mnie kwestia jest profesjonalizm wykonania - przeykladowo gra aktorska w Babylonie 5 czy StarTrekach jest na bardzo wysokim poziomie. W tych pozostalych... ehm... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 startrek space above & beyond outter limits troche bab5 i pierwsze sezony sg1 a andromeda to tani film dla 'tanich' ludzi bez obrazy ale to moje wolne zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack_top Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Star Trek to klasyka. Wszystko co później to lipa. Fakt, że niektóre odcinki były denne ale pełnometrażowe i Voyager oraz część Deep Space Nine była rewelacyjna. Szkoda że w naszej TV (biedackiej) nie puszczają tego serialu (a tylko jakieś g.... południowoamerykańskie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 SG najbardziej mi się w wersji kinowej podobał, serial takie sobie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 mowie wam zobaczcie sobie Taken, jeden z najlepszych seriali :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Co do Stargate no u mnie absolutny top:) Jak się dosadziłem do odcinków to leciało po kilka dziennie na ruszt, teraz tylko nowości ścigam, bo jestem w miare na bierząco. Pozatym jeszcze Babilon i Star Trek. PS Grinch, czy mógł byś na PW zapodać jakiegoś linka skąd można by choć fragmenty serialu Taken dorawć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 AD. TAKEN: http://www.scifi.com/taken/trailer.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Tutaj :S Ą ,w dziale TV shows 2 odcinki ( 1x01 i 1x02 ) Btw. widze duże zainteresowanie S-F ( jak na forum o całkiem czym innym ) ; no to mam małą propozycję : Jakiś czas temu na forum TSS powstał dosyc ciekawy system bitew kosmicznych ( ciekawy przynajmniej dla mnie ludzi tam grajacych ) , moze coś takiego by zrobić tutaj :?: :?: Dla zainteresowanych podaję linki do tamtych bitew : Walka z Borg Bitwa w układzie McArthura oraz najnowsze Oblicza Prawdy podaję tez linki do ogłnych dyskucji na temat systemu : Założenia kolejnych bitew oraz Zmiany w nowej bitwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 OOo, tak... "We are the BORG. Lower down your shields. You'll be assimilated.Resistance is futile." :) UPDATE : troszke poczytalem, i REWELACJA. Dlaczego dopiero teraz tam trafilem :?: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Star trek TNG rulezzzzzz , wlasnie po obejzeniu 1 seri zabieram sie za 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Czwartek 04.03.2004 godzian 19:00 TVP2 "Gwiezdne wrota" Zapraszam do ogladania :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Cytat Czwartek 04.03.2004 godzian 19:00 TVP2 "Gwiezdne wrota" Zapraszam do ogladania :] Dzieki za cynk inaczej bym przegapil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...