=L@win@h= Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 mam taki problem... powiedzmy ze cos sobie sciagam z ftp i leci mi 60kb/s (zalozmy jakis film czy cus) i po jakims czasie transfer zaczyna drastycznie spadac... nic innego nie sciagam, ale ogolny transfer jest nadal prawie maxymalny... czy jest mozliwe ze to jakis program sie gdzies skampowal i sciaga mi ciagle cos i zaraz to kasuje (jakis wirus czy co?) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 a moze ktos w lanie wlaczyl osiolka czy kaze ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 nie ma takiej opcji... mam net przez Chello i z nikim nie dziele lacza..... moze kto s pomoze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Ciekawe. Dla pewności przeleć system Adaware i Spybotem S&D. Zwłaszcza Spybotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...