GiKeR Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Jesli ktos ma ta myche to moze pomoze mi rozwiazac problem ze scrollem - mianowicie: Po nacisnieciu tego scrolla on dziala jakby z opoznieniem - opoznienie te jest zedu kilkudziesieciu-kilkuset milisekund i w windowsie napewno nie przeszkadza, ale w grze to jest nie do zniesienia. Moze jest na to jakis sposob - lub ktos ma linka to zhackownych sterow do tej mychy . Z gory dziekuje wszystkim za odpowiedzi, na ktore bardzo licze. Bo jednak wydalem 160zl na myszke i niejestem z niej zadowolony, a tak byc niemoze :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Ustawia sie przyspieszenie scrolla w sterownikach. Moze z tym ustawieniem cos namieszales ? Jakis sterow uzywasz > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Stery mam = "Mysz zgodna z HID" :D tak to sie zowie w windowsie, al eteraz wyciagnalem same stery z intelliPOinta 5.0, tzn nie instalowalem tego shitu tylko wytargalem z tej instalki same stery, i dalej to samo. A co to przyspieszenia rolki - to w wustawieniach mam ustawione ze ma przewijac o jeden wiersz - czyli najmniej jak mozna, ale w grze to popierdziela i tak :/. Ale przypominam najbardziej przeszkadza mi te opoznienie po nacisnieciu scrolla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Eee, w sterownikach IE 5.0 jest zupelnie cos innego niz przewijanie tekstu o 1, 3 czy kilka linijek. Calkiem inna opcja, ktora odpowiada za przyspieszenie scrolla. Jak lekko krecisz to idzie fajnie powoli czytac tekst. Gdy zakrecisz szybko to z szybkoscia ruchy scrolla wzrasta przyspieszenie. Nie jak w innych myszkach, nawet Logitech gdzie z taka sama predkoscia zawsze przewija sie tekst (jedynie zaleznie od tego jak szybko potrafisz przewijac scrollem). Wiec zainstaluj myche na nowo i wgraj stery IE v5.0 W menegerze urzadzen myszka musi byc widziana jako IE 4.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Ok ale przy nowych sterach - nie umiem zbindowac wszystkich guzikow + guzik scrolla :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...