icem@n Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 mam pytanko, co lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> blok na radeona 9700 czy moze zamontowac na nim vga silencera, bede za niedlugo skladac wc, bedzie blok na cpu i nb, ostatnio widzialem ze mate ma problemy z blokamim, nie ma juz blok pewnne czy jakos tak :wink: , chodzi mi glownie o dobre OC karty i o cisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klocek Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Najlepiej oba.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Poczekaj aż się pojawi Pawnee (to kwestia czasu a przy WC pośpiech nie jest wskazany) albo jak masz za dużo $$$ spraw sobie DD MAZE 4 GPU:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 A po chiny ludowe na grafe taki drogi bloczek !! Wystarczy jakiś najtańszy wiercony. I tak sprawować się będzie o niebo lepiej od wszelakiego AC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 A po chiny ludowe na grafe taki drogi bloczek !! Wystarczy jakiś najtańszy wiercony. I tak sprawować się będzie o niebo lepiej od wszelakiego AC. Zgadzam się jakiś wiercony będzie najlebszy sam się przymierzam do jaiegoś bloku na grafe ale u Matego nic nie ma a niedawno bloczki na grafe były :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Ja powiem tak: Zbieram na DD GPU bo chcę z mojej grafy wycisnąć ostatnie poty:) Ale jak nie masz zamiaru tak torturować grafy to jakis tani blok wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Czy ja wiem czy dla 3mhz (albo 0mhz ;) ) warto płacić 150zł więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icem@n Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 teraz napewno poczekam, bo zmienilem grafe :) , wiec trzeba ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> na wstrzymanie i czekac na mate'a :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...