Pasat01 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Pomóżcie Niby śmieszny problem, ale już wielu ludzi pytałem się i nikt nie może mi pomóc. Jest tak: Do tej pory jak chciałem ściągnąć plik ze stromy internetowej np. z UPloadu, klikałem na nazwę pliku i wyświetlał się komunikat: Czy ZAPISAĆ czy OTWORZYĆ. Teraz mam tak ze plik od razu ładuje się w Folder tymczasowy i się plik otwiera. Gdzie to wyłączyć, w opcjach internetowych tego nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy03 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 wiesz od jakiegos czasu mam ten sam problem.Więc dołanczam sie do pytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Ktoregos razu musiales odznaczyc "Zawsze pytaj..." i kliknales Otwórz. Nie jestem pewien, ale otworz IE, wybierz Narzedzia - Opcje Internetowe - Zakladka Zaawansowane... i tam kliknij "Przywroc domyslne". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 zawsze mozesz kliknąć prawym prz. myszy i 'zapisz element docelowy jako...' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 To raczej nie dotyczy wszystkich plików, tylko jakiegoś/jakichś rozszerzeń. Jeżeli np. zipy otwiera Ci zaraz po ściągnięciu, zaznacz w Opcjach folderów (Typy plików) dla zipów opcję "Potwierdź otwarcie po pobraniu". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 To raczej nie dotyczy wszystkich plików, tylko jakiegoś/jakichś rozszerzeń. Jeżeli np. zipy otwiera Ci zaraz po ściągnięciu, zaznacz w Opcjach folderów (Typy plików) dla zipów opcję "Potwierdź otwarcie po pobraniu". DOKŁADNIE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasat01 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Działa Naprawdę Wielkie Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...