Gość robot Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 cos takiego przeczytalem .sam mam z 50 tyg i zastanawiam sie czy da rade go odblokowac czy nie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Hmmm - jakby Ci to powiedziec: 1. http://forum.purepc.pl/search.php 2. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=51817 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 30 stron do czytania ?? nie mozesz napisac odpowiedzi o ile wogole wiesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 tak albo nie, przeczytaj sobie LENIU !!! :twisted: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 ehh , czytam ale jezeli wiecie to co za problem powiedziec ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Jak czytales to po co pytasz ? Ja niewiem dlatego mowie abys przeczytal :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 no przeczytalem juz z 10 stron od konca i nie ma o tym nawet slowa. wiec napisz czy tak czy nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Ostatnio odblokowałem sztukę z 39 albo 41 tygodnia i działa bez problemu. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 a po 47 tygodniu ktos odblokowywal ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 no przeczytalem juz z 10 stron od konca i nie ma o tym nawet slowa. wiec napisz czy tak czy nie No to przeczytaj OD POCZATKU do KONCA a nie "wyrywkowo".... Ludzie sa niewyuczalni niestety :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 caly topic przeczytalem i nie ma odpowiedzi na moje pytanie . jedyne co sie dowiedzialem ze ktos odblokowal cache w duronie chyba z 41 tyg , a o 47 nic nie ma . WIEC POKAZ MI GDZIE W TYM TOPICU JEST COS O DURONACH PO 47 TYG - czy da sie je odblokowac czy nie ??????????? czekam , mozesz pokazac swoja madrosc a nie tylko gupie posty pisac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 caly topic przeczytalem i nie ma odpowiedzi na moje pytanie . jedyne co sie dowiedzialem ze ktos odblokowal cache w duronie chyba z 41 tyg , a o 47 nic nie ma . WIEC POKAZ MI GDZIE W TYM TOPICU JEST COS O DURONACH PO 47 TYG - czy da sie je odblokowac czy nie ??????????? czekam , mozesz pokazac swoja madrosc a nie tylko gupie posty pisac Was uczą czytać czy nie w szkołach, bo ja sam pisałem o sytuacji durona z 48 tygodnia z dwoma przeciętymi L2 - nie da sie odblokować :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 no a ja mam z 50 tyg , brazowy laminat i tylko 1 mostek przeciety z prawej strony , wiec pytam sie o ten przypadek bo nie wiem czy to jest ot samo czy nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 czyzbys manfred opchnal starego duraka i kupil z odblokowanym mnoznikiem, czy z jenym przepalonym mostkiem? ja mam niestety dwa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 czyzbys manfred opchnal starego duraka i kupil z odblokowanym mnoznikiem, czy z jenym przepalonym mostkiem? ja mam niestety dwa :( :twisted: 1600@2400 - zgadza sie Kazik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 no coz, ja narazie pchnalem ecshita i mam cudownego solteka ktorego mam juz dobe :) przynajmniej procek sie nie marnuje... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 no ale jak to jest z tym moim duronem ? nie wiem czy jest sens wydawac kase na lakier? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Lakier pozycz od zony ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 bardzo madry post , po co go pisales?? jak masz pierodlic bzdury to wes znajdz inny topic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 cos takiego przeczytalem .sam mam z 50 tyg i zastanawiam sie czy da rade go odblokowac czy nie?? kup sobie koleś lakier electon za 20 zł (z dodatkiem srebra (bo grafitowe nie działają)) i spróbuj. Nikt nie jest wróżką WG mnie masz dość duże szanse na odblokowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 no luz , ale chodzi mi o to ze czytalem iz nie mozna ich odblokowac , i chce wiedziec czy faktycznie tak jest czy nie ?? 20 zl niby malo , ale mozna na inne rzeczy wydac niz na lakier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 bardzo madry post , po co go pisales?? jak masz pierodlic bzdury to wes znajdz inny topic Robot, dostajesz żółtą kartkę. Jeszcze jeden podobny tekst i też będzie żółty, ale banan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Czlowieku podladles ;] Teraz Cie wszyscy zjedza... BTW - Krootki - ktos ci zlamal serduszko ze taki Avatarek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudumaster Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 hmm ja czytałęm ten temat hyba ze 20 razy mam durnia na brązie mixib0344 czyli 44 tydzień i męcze sie z nim jak cholera ale cały czas ołówek lecz dość dokładnie bo zdrapałem mostek aż do srebrnego materiału miernikiem sprawdziłem nie ma styku , w szczeline wsypałem gryfu ze skruszonego ołówka najmiękkszego jaki dostałem hyba b6 i styk był zakleiłem izolacją włączam kompa i nic dalej duron ..... a co do tamtego tematy nikt nie wspominał o durniach z 44 tygodnia ... POMOCY!!! da sie coś z tym zrobić , moze ktoś sie odezwie do mnie kto ma takie cacko : walcie na dudu@xl.wp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 bardzo madry post , po co go pisales?? jak masz pierodlic bzdury to wes znajdz inny topic Odnosnie p...... bzdur to ty to robisz caly czas, jak Ci ktos tlumaczy ze sie nie da to do ciebie nie dociera ?, jak sie chcesz sam przekonac to po chole... zakaldasz taki post, wez lakier, ołówek i sproboj i tyle, zeby nie bylo cenzury to bym cie tak .......... ze az milo za brak logicznego myslenia, widze ze z tym coraz gorzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Hehe - czesc Manfred ;] Zauwazylem ze coraz wiecej ludzi zaczyna sie wyzywac na innych - odreagowuja na forum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Hehe - czesc Manfred ;] Zauwazylem ze coraz wiecej ludzi zaczyna sie wyzywac na innych - odreagowuja na forum? Czesc 8) , a szkoda gadac, nie dosc ze sie takiemu pisze co ma zrobic to sie jeszcze rzuca .... [ciach!]azeria (sorki za to ostatnie slowo i za offtopic) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Hehe - czesc Manfred ;] Zauwazylem ze coraz wiecej ludzi zaczyna sie wyzywac na innych - odreagowuja na forum? No na ciebie to wszyscy ostatnio pyszcza - ja juz wole sie nieodzywac bo młodzi odrazu daja ci reprymende co do tematu to albo sie nieprzyłozyłem albo zle zrobiłem = proc 04 XX niepamietam a juz pojechał piekne 12 X 210 dalej niemiałem czasu na testy a i tak miał chodzic jako 2400+ wiec sobie darowałem -wszedzie pieknie thunderbird XP jakis tam + ale czemu tylko 64 kb L2 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 zobaczie moje pytanie i ile jest jakis postow nie wiadomo o czym , zamiast odpowiedziec na pytanie to jakies glupie gadtki . nie mam racji ?? to ze gdzies przeczytalem ze nie dadza sie odblokowac - nie znaczy ze tak jest , chyba ze ty wiezysz we wszystko co ci mowia - pisza ??? to forum bylo dla mnie zawsze najwieksza kopalnia zetelnej wiedzy - ale to sie zmienia niestety na gorsze . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 zobaczie moje pytanie i ile jest jakis postow nie wiadomo o czym , zamiast odpowiedziec na pytanie to jakies glupie gadtki . nie mam racji ?? to ze gdzies przeczytalem ze nie dadza sie odblokowac - nie znaczy ze tak jest , chyba ze ty wiezysz we wszystko co ci mowia - pisza ??? to forum bylo dla mnie zawsze najwieksza kopalnia zetelnej wiedzy - ale to sie zmienia niestety na gorsze . To jak nie wierzysz wiedze to po co zakładasz topic i pytasz ludzi ? ......... Ps można zamknąć dyskusję moim skromnym zdaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...