Wincent Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Co morz powadowac oprucz kompa i glosnikuw.! Trzesienie sie obrazu na monitorze. -np,co ? Prosze pomurzecie,bo nigdzie sie nie doczytalem :(:( A niechce oslepnac na lcd mnie niestac. Z gury dzieki HELP ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Tutaj byl podobny problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 wiem ze to zabrzmi glupio ale ... pralka :) autentycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 nie ma sie co dziwić mojego zakłóca włączenie czegokolwiek (energożernego ) pralka, czajnik elek, żelazko myślę że to jest też sprawa żle dobranej instalacji domowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wincent Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Ja mam APC i na akumulatorach to samo. Mnitor to NEC FE791sb ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...