LOW_RIDER Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Jak wyłącze kompa a potem chcę go włączyć to nie mogę,dopóki temperatura proca nie spadnie niżej niż 40c jest to cholernie W<span style="color:red;">[ciach!]</span>IAJĄCE(sorry za tekst ale to mnie strasznie dobija)Przychodzi koleś do mnie z dyskiem a ja mu mówie żeby czekał bo komp sie studzi :evil: :evil: :evil: :evil: Zmienilem kilka razy bios,oficjalne i cheppo biosy również i nic.Co mam zrobić. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 ty a tego to nie miałem :) a czym się objawia to nie włączanie ? może ci zasiłka po prostu siadła :? ja mam teraz problemy z przegrzewaniem się chipsetu więc wieje na niego wiatraczkiem pokojowym i jest nawet nieżle dzisiaj mi się nawet nie zawiesił 8) moze to chipset ci się właśnie nagrzewa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Miałem taki sam problem z tą płytą w komputerze szwagra. Problem zniknął po wymianie coolera na inny, z dużym radiatorem: - Titan T5DB i zmianie zasialcza na inny. Jeżeli masz jakiś mały cooler to przede wszystkim go wymień. Możesz też spróbować podłączyć wentylator z coolera przez przejściówkę bezpośrednio do zasilacza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 NIGDY SIE NIE SPOTKALEM Z TAKIM CZYMS ALE U MNIE SA LEPSZE RZECZY ... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1488 Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 U mnie było wszystko spox dopuki nie zmieniłem orginalnego biosu na "chipa". Od tego czasu komp ma swoje humory. Tzn. czasami nie chce sie wyłączac (monitor się wygasza ale w budzie wszystko pracuje dalej). Przy dłuższym nie ruszaniu kompa po włączeniu zasilania na listwie komp sie sam startuje tak jak by przycisk "power" był cały czas wciśnięty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 U mnie było wszystko spox dopuki nie zmieniłem orginalnego biosu na "chipa". Od tego czasu komp ma swoje humory. Tzn. czasami nie chce sie wyłączac (monitor się wygasza ale w budzie wszystko pracuje dalej). Przy dłuższym nie ruszaniu kompa po włączeniu zasilania na listwie komp sie sam startuje tak jak by przycisk "power" był cały czas wciśnięty.u mniejest podobnie.teraz chcem wykrcic mojego durnia 1GHz na 1333MHz na 2,1V :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Jak masz na gwarancji jeszcze ta płytę (całego kompa) to leć do serwisu, niech wymieniaja i tyle... (całe szczęscie że są te ECS , w sumie w pracy zajmuję sie m.in ok 14 ECS k7S5A i gdyby nie one to nie miałbym pracy :lol: :lol:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 NIGDY SIE NIE SPOTKALEM Z TAKIM CZYMS ALE U MNIE SA LEPSZE RZECZY ... :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 mój kumpel ma te plyte i takie zonki mu nie odchodzą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Jak wyłącze kompa a potem chcę go włączyć to nie mogę,dopóki temperatura proca nie spadnie niżej niż 40c jest to cholernie W<span style="color:red;">[ciach!]</span>IAJĄCE(sorry za tekst ale to mnie strasznie dobija)Przychodzi koleś do mnie z dyskiem a ja mu mówie żeby czekał bo komp sie studzi :evil: :evil: :evil: :evil: Zmienilem kilka razy bios,oficjalne i cheppo biosy również i nic.Co mam zrobić. :( Płyta jest poprostu głucha? Zero reakcji i nawet wiatraki sie nie kręcą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Ta płyta to już "żywa legenda" niestety... :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 U mnie było wszystko spox dopuki nie zmieniłem orginalnego biosu na "chipa". Od tego czasu komp ma swoje humory. Tzn. czasami nie chce sie wyłączac (monitor się wygasza ale w budzie wszystko pracuje dalej). Przy dłuższym nie ruszaniu kompa po włączeniu zasilania na listwie komp sie sam startuje tak jak by przycisk "power" był cały czas wciśnięty.u mniejest podobnie.teraz chcem wykrcic mojego durnia 1GHz na 1333MHz na 2,1V :)SNAP zrobil moda na 2V zle podlaczyl i jego ECS lezy teraz na intensywnej terapi...stan krytyczny hie hie (zjaral na amen :) spalil regulator napiecia :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOW_RIDER Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 fajnie nikt nie ma pojęcia w czym rzecz?Może lepiej wyjaśnię.Zamykam system,komp wyłącza się(nie możliwe nieprawdaż :) )Chcę go zaraz włączyć zpowrotem i [gluteus maximus] blada.Wiatraki wszystkie się kręcą dysk chodzi,monitor czarny i nicccccccccc!Czekam cierpliwie czasem nawet kilkanaście minut a gdy temp proca spadnie niżej 40c mogę kompa znów uruhomić(hurrrrrrrrrrra,cóż za łaskawość :) )Cooler to niestety badziew czyli wszystkim znany T5tb.Naprawdę irytuje mnie to.E(ch)C(o za)S(hit) :evil: :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 hehehe musisz utrzymywać temp procka ponizej tych magicznych 40 stopnioof Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 u mnie nie ma takiego problemu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Moim zdaniem to nie temperatura procka ma tu znaczenie, tylko GPU. Odkręć kartę do std. ustawień i potestuj. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 11 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2002 hahah hehehe czasem sie zastanawiam czy ta płyta nie jest projektowana 1 kwietnia hehehe bo lubi płatać niezłe figle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...