Slayer Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Jutro mam ostatnie zaliczenie z tego draństwa. Czy ktoś by wykombinował czas, by napisać rozwiązanie tutaj, na forum albo choć :by na GG:4741255 bo będe walczył jutro :? i może być wtopa :oops: :cry: Ktoś by był zainteresowany? :oops: Zadanie bym wkleił tuż po dostaniu treści ( piszę zaliczenie na kompie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 za ten topic o bogu jestes przegrany na tym forum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 LOL- Boga w to nie mieszaj ;) Ale serio- nie wiem, czy dam rady napisac, bo co jak co- C to moja udreka- wszystko inne lubię :( A tak poza tym tonący brzytwy sie chwyta :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Od czego jest dział programowanie? Move. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Obyło się bez pomocy uczestników forum :D Zaliczyłem to g.ówno jako jedyny z grupy ^_^ Uffff....sesja z głowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 gratz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 a ja pogratuluje refleksu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...