Mumin1 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Nie wiem czy w dobrym dziale umieszczam posta ale to chodzi o program to mysle ze dobrze trafiłem. Mam oryginał gry Operation Flshpoint i chce sobie zrobic kopie zapasową płyty poniewaz płyta jest juz lekko porysowana i nie chciałbym stracic jej. Jak przegrac tą gre ?? Probowałem juz wiele sposobow Clony XXL nie pomaga nie moze znalesc zabezpieczenia. ?? Jak to zrobic ??Podczas odczytu Alkoholem lub Clonbe CD pojaiwają sie błędy w odczycie sektorów. Dzieki i Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Twoja nagrywarka prawdopodobnie nie radzi sobie z zabezpieczeniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Bledy odczytu sa jak najbardziej normalne. Wynikaja z zabezpieczenia, prawdopodobnie SafeDisk. Skopiowac mozna w sposob prostszy niz ci sie wydaje... :lol: Skopiuj wszystkie pliki z CD na dysk, dograj tam 'witamine', po czym wypal jako normalna kompilacje danych, ustawiajac etykiete taka sama, jak na oryginale. Nastepnie zapodaj 'witamine' i gra bedzie chodzila z twojego backup'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Zastosowane w tej grze zabezpieczenie to : błędne sektory ustaw taki profil w swoim programie i czekaj od od 50 minut do 12 godzin (zależnie od sprzetu) jezeli masz beznadziejna nagrywarke to nie uda Ci sie skopiowac programu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...