Dawid1 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 nie działa mi modem na epox 8RDA3I sprawdzałem go na trzech modemach. Rozłącza się w pierszych sekundach wywalając błąd że sprawdzi czy modem jest dobrze podłączony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Fajnie. Może podasz przynajmniej co testowałeś z jakimi ustawieniami? Bo abonament na szklaną kulę się wyczerpał. Poza tym od kiedy problem z modemem powinien się w providerach znajdować? Przenoszę do sprzętu sieciowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ja kolege znam i dla mnie to wina płytki być może samego biosu bo na moim modemie z którego pisze teraz net równiz nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 nie działa mi modem na epox 8RDA3I sprawdzałem go na trzech modemach[...] mlun: Jak znasz usera Dawid1 to przetłumacz to co on chciał nam przekazać bo jakoś nie qumam , jak można "modem sprawdzać na trzech modemach" :?: hmm.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 chodziło mu oto że do swojego kompa wkładał 3 modemy i żaden mu nie działa co dla mnie jest bardzo dziwne bo ma poprzedniej płycie(jakiś czas temu stał sie szczęsliwym posiadaczem epoxa 8rda3i) net mu działał bez problemu wiecie o co w tym chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 "nie działa " hmm to szerokie pojecie. Wogóle tego modemu nie rozpoznaje system ?? jaki system ?? Jeżeli rozpoznaje a nie chce się zainstalować albo instaluje i są problemy to poszukaj najnowszych starów . Jeżeli nowe stary nie pomogą to postaraj się zmienić przerywania modemu ręcznie . "Nie działa " to naprawde termin rzeka , postaraj się bardziej sprecyzować . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 sorki mój a właściwie jego błąd chodzi o to że modem normalnie sie instaluje system go normalnie wykrywa tylko jak chce sie połączy z siecią to wtedy jakis błąd.To samo jest z moim modemem-ja mam microcoma a on pentagrama system to XP.Mówisz przerywania sprawdzić tylko ja juz nie bardzo wiem jak to ustawic.Kiedys kumpel mi pokazywał co sie przestawia ale mi z głowy juz troche uleciało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...