solmyr Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 łaaaaaaaaaaaaaaaa, nie mogelm się powstrzymać !!!!! wczoraj zostałem tatą, a oto mój synek:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Gratulacje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Słodziuchny :D kongratujeszynz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Gratulacje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 zalecialo prehistoria :lol: :lol: :lol: coraz wiecej ludzi na forum sie starzeje nie no joke oczywiscie gratulacje i pozdro dla zony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 No no moje gratulacje :!!: I w ten oto sposob powiekszyla nam sie rodzina Tweak'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 gratulacje tatusku :) musisz cos postawic zrobi sie libacje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 BYLO !!! :evil: wzywaj opcji SZUKAJ !!! http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=45797 :P hehehehe GRATULUJE !!!! i jak napisalem w tamtym temacie: New generation of overclockers ! :twisted::twisted: PS: Jakie imie - barton ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Gratulacje, tradycyjnie: Jak sie nazywa ? Pewnie Kuba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Na cześć administracji? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 imię - Alan. Qrde ale się cieszę - jak tylko mnie słyszy to przestaje płąkać:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Gratulacje , nie ma to jak mieć syna :wink: Ile waży ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 No gratulacje chlopie odwaliles kawal dobrej roboty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 3450g, i 54 cm. Przynajmiej wczoraj tyle było:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Kawał chłopa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 3450g, i 54 cm. Przynajmiej wczoraj tyle było:)Eeee no to widać że kawał chłopa z niego będzie :wink: Tak z ciekawości wyjąłem moją książeczke zdrowia i jak się urodzłem ważyłem 3900 gram i dł. 61 cm :lol: ale byłem wielki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Heh ucz go od urodzenia jak sie podkreca i moduje! ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 i wyrosnie kolejny berkut :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Heh ucz go od urodzenia jak sie podkreca i moduje! Teraz pod pretekstem zabawy z dzieckiem bede takie cuda montował, że ho ho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Lepsze to niż klocki lego :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Gratuluje stary I sorki ze tak pozno OT Ja mialem 61cm i 4000g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 :!: :!: :!: GRATULACJE :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Gratulacje eee no to widać że kawał chłopa z niego będzie :wink: Tak z ciekawości wyjąłem moją książeczke zdrowia i jak się urodzłem ważyłem 3900 gram i dł. 61 cm :lol: ale byłem wielki :lol: i tak juz u ciebie zostalo :lol: joke :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 gratulacje kolejny tatus na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Tylko pogratulować!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Gratulacji :!: :!: :!: :!: :!: :!: Życze mu zdrówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 [...]Ja mialem 61cm i 4000gAle z ciebie spaślak był :wink: :lol: Jak widze takie zdjęcie to sam bardzo chciałbym miec syna :) solmyr : zazdroszcze ci i jeszcze raz gratuluje , piękny chłopak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 troche spoznione ale GRATULACJE :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Mówiąć sczerze, niepodobny ( patrz avatar :lol: ) tak na serio to śliczny :D Gratulacje i zdroofka zycze ! to najwazniejsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Szkoda ze urodzil sie wczoraj a nie dzisiaj. obchodzilby ze mna urodziny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...