shakur_45 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Mówiąć sczerze, niepodobny ( patrz avatar :lol: ) tak na serio to śliczny :D Gratulacje i zdroofka zycze ! to najwazniejsze :) ej jak to ?? przeciez tez prawie lysy :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 a powiem wam, że zdjecie nawet w 5% nie oddaje jego uroku:) Mam tylko nadzieje że w nocy będzie spał a nie szalał:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 No to masz zlą nadzieje lepiej juz sie ciut przespij :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 GRATULACJE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Gratulacje :) Miejmy tylko nadzieje, ze synka podkrecac nie bedziesz ;] A co do wielkosci przy porodzie, mam kumpla, ktory wazyl chyba 4200 a teraz ma okolo 175cm i niedowage ;) Jonathan: wszystkiego najlepszego :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Szkoda ze urodzil sie wczoraj a nie dzisiaj. obchodzilby ze mna urodziny to wszystkiego najlepszego:) No to masz zlą nadzieje lepiej juz sie ciut przespij Mam taką nadziję bo ja nigdy nie płakałem jak byłem mały - złote dziecko:) Wiec może historia się powtórzy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 GRATULACJE:!: :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Mam taką nadziję bo ja nigdy nie płakałem jak byłem mały - złote dziecko:) Wiec może historia się powtórzy:)Jaki ojciec taki syn także nie masz czym się martwić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 GRATULACJE :!: :!: :!: Niech się dobrze i zdrowo chowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Gratulacje ;] Trza to oblać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Mówiąć sczerze, niepodobny ( patrz avatar :lol: ) tak na serio to śliczny :D Gratulacje i zdroofka zycze ! to najwazniejsze :) ej jak to ?? przeciez tez prawie lysy :roll: Dobra jutro lece do fryzjera i gole sie na pałe aby sie upodobnić :) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 ale ladny :) gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Ciekawie by bylo jak by chlopak za 10 lat znalaz archiwum Forum Tweak'a i ozbaczyl ze o nim pisali hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEJ RODZINKI !!! :] MOJE GRATULACJE ;] POZDR !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Zajebioza :) Generation NeXt :) Pozdrawiam !!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 żeby był zdrowy . pikny , bogaty, madry i zeby tweakerem został .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 no cuż mogę powiedzieć... kongratulejszyn :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 no dobra: wszytskiego najlepszego, a tak zeby ci nie bylo za dobrze: wsyzscy sie lubia na takie dzieco patrzec - oh jakie piekne! sialalla i takie tam ale zobaczysz jak dostaniesz w dupe gdy ten dzieciak zacznie raczkowac :D - mam brata 5-letniego - przeje..ne bylo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Gratulacje ! ;] Jonathan: Wszystkiego najlepszego ... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 @jonathan wszystkiego najlepszego (troche spoznione ale dobra ;) ) @solmyr Gratulacje kolejny szczesliwy tatus na forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Dzieki dzieki. Umieram :wink: Jak bobas???? Cichy czy juz od pierszych dni go slychac???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Gratuluje, pozdrowienia dla żonki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 No powiem wam, ze jest dosyc spokojny - w każdym bądź razie jak ja przychodze to przestaje płakać odrazu:)))) Pakuje aparat i lece do szpitala. Wieczorkiem wrzuce jeszcze jakąś fotkę. Dziękuję wszyskim za dobre słowa:) Pozdrawiam aha pozdrowienia młodej mamie przekaże:) (ale to jeszcze nie żona :roll: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Super bobo z niego :D :!: :!: :!: :!: :!: :!: GRATULACJE :!: :!: :!: :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 ...ale to jeszcze nie żona :roll: ) mam nadzieje, ze masz dobre uklady z tesciem, bo..... :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 gratulacje masz juz syna teraz dom i drzewo ktore bedzie roslo setki lat :))) <browar> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Szczere gratulacje chlopie :D fajny bobasek ale w jego oczach juz widac ze marzy zeby juz sobie podkrecic jakiego Bartonika :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 GRATULUJE - faaaaajnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 gratki dla taty i mamy :D aha juz kupuj nowego kompa i ucz go (w koncu tweakowiec ma byc nie :P ) :D :D :D pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Nie no gites chłopak !!! :D GRATULACJE i pozdrowienia dla mamusi :) ps. nie myślałeś żeby go troche zmodować jakieś okno katody :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...