MARIOSKARPA Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 :!: Gratuluje! Zarejestruj go na tweaku jak dorośnie to bedzie miał gdzie posty skrobać ;) Ciekawe jakie słowo wypowie pierwsze? Moze AMD lub Intel hihi Jeszcze raz wszystkiego naj naj dla całej rodzinki ;) jonathan tobie też wszystkiego naj..... pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 wyszstkiego naj dla syna i mamy :) ona ma przecież też duży wkład w to szczęście :) pozdr !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 jescze raz wielkie gratki .. BTW kosmo fajny masz podpis :lol: , i nitek twoj avatar mnie zmiażdzył....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 napewno mu sie teraz śni jakiego kompa kupić i jak bude zmodingować :D :D :D a tak wogule to gratulejszyn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Gratuluje. Ja ważyłem 4500 i 57 cm :P A teraz nie jestem jakiś "gruby". Tylko wysoki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARBIO1 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Gratulacje! Kawał chłopa no i gratulacje dla żonki.Wychowaj go na prawdziwego modera i zamiast grzechotki kup lutownice :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 gratulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 ;] gratulacje ;] ;] ;] a ja moim MeHow'owym sposobem musze jakas szpileczke wstawic. GROMKIM GŁOSEM MÓWIĘ ! TOŻ TO NIE PO BOŻEMU ! SYN, A MATKA NIE ŻONA? UWAŻAJ W KOŚCIELE, GDYŻ Z AMBONY W CIEBIE GROMEM RZUCE ! Ok :] koniec żartów :] fajny dzieciaczek. Ile macie lat :] tzn. nie razem, tylko ty i twoja luba. ;] Ile mieli wasi rodzice lat kiedy się rodziliście, bo moja mama i tata po 32 lata. Jestem 2 dzieckiem w rodzinie :> i ostatnim :>. Jak u was? BTW2 :] jego pierwsze słowa to będzie AMD :> toż to pewne. Jeszcze raz gratulejszyny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 łaaaaaaaaaaaaaaaa, nie mogelm się powstrzymać !!!!! wczoraj zostałem tatą, a oto mój synek:) No, gratuluje :) Ja na szczęście jeszcze nie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 łaaaaaaaaaaaaaaaa, nie mogelm się powstrzymać !!!!! wczoraj zostałem tatą, a oto mój synek:) No, gratuluje :) Ja na szczęście jeszcze nie :wink:Lisek :> :> :> widze, ze tak samo jak ja musisz szpile wetknąć :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Mamy oboje po 23 latka:) Moi starsi mieli chyba z 27 a jej - bo ja wiem z 22, 23. Pozdrwiam. Aha dziecko to narazie aniołek:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 GRATULUJE :!: :!: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 lepiej pozno niz wcale gratulacje i w wszystkiego naj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 a to fajny wiek. Dolna granica oplacalnosci posiadania potomka ;] moja znajoma urodzila jak miala 17 :> . To sie nazywa wczesne macierzynstwo. BTW watroba narodziny wytrzymala? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...