viperPL Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Witam .. szukam fajnych graficzek co by budke upiekszyc :) Ma ktos moze takie zeczy na swojej maszynce ? ... najbardziej poszukiwane jest logo ther,atake Xaser :) z góry dzieki i jesli mozecie to ladujcie na viperpl@smsnet.pl albo na ftp://217.97.214.206/ ps.. cala galerie z googli przewalilem i sa Xaser loga ale rozdzialka kiepska :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 ther,atakeo co chodzi :?: chyba thermaltake :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 ohh gapa ze mnie śpiesząca sie do nikąd :) Thermaltake mialo być :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 hmmm, a nie mozesz sobie POSZUKAC :?: :!: polecam strone www.google.pl :P ps. pisze sie RZeczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 hmmm, a nie mozesz sobie POSZUKAC :?: :!: polecam strone www.google.pl :P ps. pisze sie RZeczy :P ps.. cala galerie z googli przewalilem i sa Xaser loga ale rozdzialka kiepska :(czytaj... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 jak mnie cos interesuje to zgrywam z gogloof a potem powiekszam i szlifuje takze nie wiem na prawde w czym problem :/ edit no dobra tu masz w download cosik http://www.revoltec.com.pl/ tylko trzeba literki wywalic z obrazka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 ja sie dolocze, aby nie zaczynac nowego tematu :wink: znacie moze jakies strony z grafikami i logami (obojetnie jakie alby fajne :wink: ) Bo ja nie wiem "czego" szukac na google :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...