Szymek Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Witam Jakie są płyty z zablokowanym PCI pod p4 oparte na i845 lub coś podobnego (SiS, VIA) ? Chodzi mi o modele. Szukam czegoś taniego ! Wiem że AOpen 4X cośtam posiada coś takiego w BIOSie. Jakieś inne poza nią? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Prawdopodobnie ABIT BE7 i BH7 ale bankwo pewien nie jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Wszystkie nowe firmowe płyty (ASUS, Abit) na i845PE, i848, i865 oraz i875 mają możliwość zablokowania PCI/AGP. Nie wiem jak jest z i915 oraz i925. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMELEK Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 ABIT IC7-MAX3 jest opcja AGP/PCI fixed -blokuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 ABIT IC7-MAX3 jest opcja AGP/PCI fixed -blokuje no dobra bez przesady, sam taką mam :P chodziło mi o te dobre z najtańszych !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Abit BD7-II http://twojepc.pl/artykuly.php?id=roundup_...obo_p4&strona=3 Mialem i polecam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 A tak wogóle Szymek, sam niedawno pisałem taki temat i wpisałem tam co i jak gdy znalazłem. Więc widać że nie szukasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...