Cammel Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Witam, Az nie wytrzymalem i musze sie pochwalic!!! :) Wielkie podziekowania dla druzyny, oraz pozdrowienia dla mijanych ludzi (nooo Panowie do boju moze was to zmobilizuje do efektywniejszego liczenia). Po nizej wkleilem print screena kto kiedy i dlaczego awansuje badz spadnie:) jak widac nasz Team w niedalekije przyszloisci (czyt. 45 dni :) ma szanse wskoczyc na 11 pozycje i sie utrzymac kolo 2-3 miesiecy (zakladaja oczywiscie to samo tepo liczenia) :) Lecz jako jeszcze rozwojowa druzyna mamy w planach przylaczenie okolo 8 kompow wiec moze awansujemy wyzej?ale na teraz dosyc by nie zapeszac. JESZCZE RAZ PODZIEKOWANIA DLA CALEJ DRUZYNY!! OBY TAK DALEJ !!! ORAZ POZDROWIENIA DLA MIJANYCH LUDZI!!! PANOWIE DO BOJU !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 he he jak widac to niedługo łyknie was DeeSeL i Maybach,ale to jest właśnie super motywacja :twisted: .U mnie narazie słabiutko,ale to dopiero początek :twisted: :!: .Strzeżcie się 8) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Deesel zapierdziela dosc szybko ... zdradził by tajemnice kogo tam skolował :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeSeL Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Prawdę powiedziawszy to już sam się pogubiłem na ilu kompach poinstalowalem seti ;). Pod 80% kontrolą mam 12 kompów od 2GHz w wzyż (oczywiście co kilka dni). A z resztą blaszaków jak widać bo wedlug teorii powinienem miec cos okolo 120 wu/day najmniej a tu różnie od 30wu/day w góre :(. Jeszcze skombinuje kilkanaście maszyn do liczenia bo jak tamte nie bedą nic wysyłać to bedę miał oszałamiająca średnią 30wu/day :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 DeeSeL gratulacje z powodu 11 (a pewnie dzis juz 10 :) ) nasz Team opadl na 14 ale to tylko chwilowe wachania :) DO BOJU PANOWIE :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Nic dodac nic ujac :) :D :twisted: :P :lol: :o :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 No pięknie panowie tak dalej jaszcze kilka kompów i będziemy w pierwszej 10tce a to nobilituje heh!!! Pozdrawiam! Członek BYDGOSZCZ TEAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 No pięknie panowie tak dalej jaszcze kilka kompów i będziemy w pierwszej 10tce a to nobilituje heh!!! Pozdrawiam! Członek BYDGOSZCZ TEAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 gratulacje ja właśnie wbiłem sie do 30 :) po 2 miesiącach liczenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Tu na forum pragne podziekowac serdecznie Jerwanowi ktory zwerbowal dla naszego teamu nowego czlonka, oraz serdecznie powitac Vetera i zachecic go do jak najaktywniejszego liczenia! Pozdrawiam czlonek Bydgoszcz Team Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...