|Micro| Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 mam nastepujace pytanie - czy jak mam system głosniów 2.1 i jedna pare zwykłych głosników to czy jest mozliwosc zebym zrobił z nich system 4.1 ? 10x za POMOC :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 tylko regulacja przód-tył będzie osobnym pokrętłem ale grać będzie. ja niestety nie ma mmiejsca na tylne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Dobrze ze sie da - ale jakby ktos mi mógl powiedziec JAK ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 przedni zestaw wtykasz w gniazdo FRONT w karcie a tylne głośniki w REAR i już :) co najwyżej w sterach dajesz że masz 4 głośniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 moze to głupie pytanie - jak mam w karcie muz 3 wejscia to które sa które :/ ? - jedno jest in drugie out i trzecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Jak niemasz karty 5.1 to sobie nie zaszalejesz. ;) Jezeli masz tylko 3 wyjscia a w sterach niemozesz ustawic 4.1 to to trzecie gniazdo jest na mikrofon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 A ile taka karta kosztuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Zalezy jaka. Tak srednio to od 50zl w gore. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 |Micro| 8rda bazuje na realteku acl650 to jest karta 5.1 konfiguracje wyjsc/wejsc mozesz zmienic w sterach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...