Pucha18 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 kupuje pamieci- mam 450-500zł- i tak 2x256 musi byc ;-) : http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=7064&sid=1 hyperx http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5944&sid=1 geil http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6879&sid=1 twister a moze macie jakies inne sugestje?:) nie wiem czy to wazne ale plyta to asus p4p800. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Jak dla mnie Twistery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 ja polecam hyperxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 a wiecie moze gdzie jest jakas stronka z testami tych pamieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 A może zmienisz tak tytuł tematu? "pliz doradzcie:)" jest niezgodny z regulaminem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Ja bym brał HyperX-y, ale weź od razu zestaw do duala a nie osobno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Może poszukaj HyperX na BH-5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 a co myslicie o tym? OCZ PC3200 Premier Series 2x256MB Dual Channel http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4f43...531325044432d4b czy pojda na ostrych timingach i troche podkrecone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poisson5 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 kupuje pamieci- mam 450-500zł- i tak 2x256 musi byc ;-) : http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=7064&sid=1 hyperx http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5944&sid=1 geil http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6879&sid=1 twister a moze macie jakies inne sugestje?:) nie wiem czy to wazne ale plyta to asus p4p800. A masz Intela czy AMD?? I na 2x256 jestes uparty tak? Bo nie wiem czy wiesz ale DUAL na AMD daje ~5% wiecej wydajnosci niz SINGEL a pozatym to rozwiaznie nieprzyszlosciowe... Jak bys byl zainteresowany to ja mam do sprzedania OCZ PC2700 512MB Rev3.2 333@460 MHz lub ewentualnie jesli chcesz walczyc o bardzo Wysokie FSB to Hynixy lub jak mowil poprzednik cos na BH-5... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 BH-5 jest już nieosiągalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Dual daje 5%, ale pamięci w dualu słabiej się kręcą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poisson5 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Dual daje 5%, ale pamięci w dualu słabiej się kręcą. No to tymbardziej nie oplaca sie brac juz w tej chwili 2x256 bo te 5% to tak samo jak z AGP 8x chwut marketingowy... Wiec jesli jestes zainteresowany to moje beda do wziecia za jakies 450zl ;) JEsli FSB 230 Ci wystarczy... A jesli nie to bierz hynixy... ja wlansie na nie sie przesiadam jesli nie dostane BH-5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 No bh-5 dorwac jest juz ciezko. Aczkolwiek mozliwe. I co trzeba im przyznac z PIV smigaja przeslicznie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Jeśli nie chcesz duala, to kup jakąś dobrą kość 512Mb. Zawsze będziesz mógł dokupić drugą. Wracając do chwytów marketingowych, to przetestowałem już trochę pamięci i coś mi się wydaje, że kości sprzedawane po dwie w dualu to tylko próba wyciągnięcia większej kasy od kupujących. Sprawdzałem w dualu kości o różnych czasach dostępu i różnych producentów i wszystko ładnie działało. Może te sprzedawane do duala są minimalnie szybsze, ale miałem za mało różnych pamięci, żeby to stwierdzić z całą pewnością. Robił ktoś takie testy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Mam ten sam problem co Pucha18. Tez bede kupował 2x256ram i mam jedno pytanie. Czy jak później bede chciał dokupić sobie powiedzmy jeszcze 256ram to nadal bedą mi chodziły w dual'u? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Będą! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze pytanie czy jest sens kupować 2x256ram czy kupić jedną 512? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poisson5 Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze pytanie czy jest sens kupować 2x256ram czy kupić jedną 512? Na AMD nie ma sesnu. No chyab ze na A64 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Ponowne dzięki :) , w takim razie poszukamsobie jakieś jednej kości, a ztego co się rozglądałem za 500zł coś ciekawego znajde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poisson5 Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Ponowne dzięki :) , w takim razie poszukamsobie jakieś jednej kości, a ztego co się rozglądałem za 500zł coś ciekawego znajde Jesli by Cie interesowalo to ja amm teraz te moje OCZ (patrz podpis) do sprzedania za 450zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 tylko nie twistery mialem je i ich max to byl jakos 213mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 tylko nie twistery mialem je i ich max to byl jakos 213mhz Rozglądałem się za Geil'ami tylko zastanawia mnie czy jak kupie gdzieś na giełdzie czy małym sklepie to też mam wieczną gwarancje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 A jakich wynikow potrzebujesz??? Na ile maja ci te kostki isc??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 hynixy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 A jakich wynikow potrzebujesz??? Na ile maja ci te kostki isc??? na razie wystarczy mi 200Mhz ale chciałbym troche na przyszłość kupić bo mój antek to tbred A więc będę chciał go niedługo zmienić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Dual daje 5%, ale pamięci w dualu słabiej się kręcą. Nie zawsze - u mnie bez różnicy Twistery NIE - miałem i bez rewelacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 na razie wystarczy mi 200Mhz ale chciałbym troche na przyszłość kupić bo mój antek to tbred A więc będę chciał go niedługo zmienić A ile mozesz na to poswiecic???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 A ile mozesz na to poswiecic???? 500zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 A jakich wynikow potrzebujesz??? Na ile maja ci te kostki isc??? na razie wystarczy mi 200Mhz ale chciałbym troche na przyszłość kupić bo mój antek to tbred A więc będę chciał go niedługo zmienić To ze masz A0, wcale nie musi swiadczyc o niskiej magistrali..... ja mam 225 z Twisterami 433. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Czy ktoś wie gdzie w wawce moge dostać tanio pamięci Twinmoss? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...