Ramzes Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 No właśnie jak w temacie. Jaką mam wybrać? Czy w ogóle opłaca się kupowac karte, czy może lepiej niech zostanie tą zintegrowana z mobo a kase wydać na coś innego. Czy jakość dźwięku znacząco się poprawi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 u mnie wszystko gra ze zintegrowana karta i jest calkiem niezle, tez z poczatku myslalem zeby nie kupic osobnej muzycznej ale po podlaczeniu stwierdzilem ze to mi wystarczy :) swoja droga napewno beda lepiej graly z pozada karta a z taka w granicach 50 zl duzej roznicy chyba nie bedzie ;) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Chyba jednak bedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...