Cammel Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 [...] ale walimy 5x100 bez popity :) [...] Hehe to co ty chcesz wrzucać połówki na jeden raz :?: :lol: ta dlatego by to wytrzymac trzeba sie hartowac ja zaczynam trenowac narazie sztafeta 4*75 (mam takie kielonki) wodki, pozniej bede przechodzil dalej tzn 4*75 50% , 4*75 60% itp..... w tygoniu mysle ze juz zaczne trenowac napisze Wam co z tego wyszlo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Ech. I znów dzieciaki się chwalą ile wypiją. Jakby to było takie ważne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 najwazniejszy jest trening (wczoraj mialem pierwsza sobote w tym roku spedzona w domu :( ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 ParanoiK nie boj nic... na pewno sie nie pojawia na tweaku :> ... jakis taki tekst ze słomą i zapałem chciałem wstawić... ale mi się zapomniało ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Właśnie dzwonił do mnie Janusz (na forum jako klamot) i potwierdził zlot Tweak.pl w dniach 27-28-29 sierpień 2004. Oczywiście tak jak rok temu będzie to Dziwnów (tylko w tym roku już jako miasto :)). Tak więc będziecie mogli się zjawiać 27-go (piątek) z samego rana, żeby czasu nie marnować :wink: Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 <jupi>No to fajowo jak nie bede miał żadnych poprawek to sie melduje na pokładzie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Fajnie :wink: ja też się piszę na to ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 super, ze jest potwierdzenie ;] czyli znow bede musial sie tluc pociagiem 0:45 z olsztyna, zeby byc w szczecinie na 9. to jak chlopaki znow ustawka pod rozkladem na dworcu ?? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 moze byc pod tablica na pks juz wiem gdzie to jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 no to jednak moje urodziny i to 1 dnia :> hehs....paranoik...pamietaj co mowiles w sobote :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 oh mamo :> ja sie moze juz stawie dzien wczesniej :> bo dotrzec tam z mojego uwęglikowanego śląska przez wawe na dodatek :> będzie koszmarem :> :> :> jeszcze w towrzystwie tego jakże.... (wpisać przekleństwa) Pocahontasa :P :P :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody'15 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Lubin online ale nie wiem czy mnie puszcza starzy wiecie o co chodzi w sumie jezeli brachol pojedzie to ja tez moglbym z nim wlasnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 hehe tylko zeby przedszkola nie bylo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 me how.... coz..jak rpzez wawe,.... to moze bedziemy razem jechac....wiec.....mysle, ze podroz nie bedzie nudna :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Ooo, stary. My jeszcze w W-wie coś planujemy ;> A pódróż, wszystko zależy od naszej fantazji i mocnej głowy :] --------- Lisek, mam nadzieje że wypijemy po piwku na zgode ;] --------- MeHow, nie dramatyzuj ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 nie dramatyzuje :> w Wawie zrobimy siakies wieksze zgrupowanie widze :> :> :> i dobrze :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 [...]zlot Tweak.pl w dniach 27-28-29 sierpień 2004. Gites wiedziec, sie przynajmniej nie nalozymy... do Gda takze zapraszam, ale info juz pozniej podam :D a na Tweak.pl zjezdzie sie chyba nie pojawie ku uciesze pewnych osob :) no offence :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 kurde :) blade :PPPPP fajo no Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 super, ze jest potwierdzenie ;] czyli znow bede musial sie tluc pociagiem 0:45 z olsztyna, zeby byc w szczecinie na 9. to jak chlopaki znow ustawka pod rozkladem na dworcu ?? ;] Niemiec może i ja się wybiorę na ten zlot we 2 sie raźniej podróżuje :twisted: moze namówie jeszcze kumpla to nie będzie się trzeba tłuc pociągiem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 super, ze jest potwierdzenie ;] czyli znow bede musial sie tluc pociagiem 0:45 z olsztyna, zeby byc w szczecinie na 9. to jak chlopaki znow ustawka pod rozkladem na dworcu ?? ;] Niemiec może i ja się wybiorę na ten zlot we 2 sie raźniej podróżuje :twisted: moze namówie jeszcze kumpla to nie będzie się trzeba tłuc pociągiem 8) ja tez bede jechal z kumplem - Power By Amd. wtedy wogole bedzie git ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Kto to przez Wawe chce jechac???? Pocahontas MeHow Ktos jeszcze???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 19 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2004 Ja :roll: moge :?: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 moja dziewczyna :) :) :) jesli nie bedzie wtedy w Holandii, to jedzie na 100% ;] no i chyba zavader cosik jeszcze mruczal, ze przez wawe pojedzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Ale to jego mamy molestować? Bo już się zgubiłem :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Ale to jego mamy molestować? Bo już się zgubiłem :>jego nie jego. kogos sie znajdzie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Ale to jego mamy molestować? Bo już się zgubiłem :>Kogo :?: :?: Mnie :?: :?: 8O :lol: ROTFL :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Wiesz no, Walker. Jeżeli ładny jesteś, to jeszcze uzgodnimy ;] Ale chodzi mi zavadera, on się bał że będziemy sie molestować po pijaku w samochodzie. Kiedyś w playboy'u [ któryś tam nr ] był ranking samochów w których najlepiej się bawić ;]] Najgorsze samochody to: Porshe 911 Ferrari Spider A najlepsze: Scenic Vectra Mercedes Vito ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 jupi jupi jupi :] w garazu stoi Vectra :] .... czy to dotyczy wszystkich Opli? Bo wtedy mozemy juz na 2 parki :] . Mozecie przyjezdzac lol lol lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Wiesz no, Walker. Jeżeli ładny jesteś[...]:lol: Nie nie jestem ładny :lol: mam garba , pryszcze , piegi , krzywe nogi , zeza etc . :lol: ROTFL Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Wiesz no, Walker. Jeżeli ładny jesteś[...]:lol: Nie nie jestem ładny :lol: mam garba , pryszcze , piegi , krzywe nogi , zeza etc . :lol: ROTFL Pozdrawiam Lubię pokręcone odjazdy :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...