Walker3d Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 E tam. Nie lubimy samochodów.hehe za bardzo trzęsie podczas jazdy i za dużo się wylewa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 No to pewnie w pociagu:) Kto tam was wie :) Nikt mi nie odpowiedzial ilu bylo "nastolatkow" :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 aaaa to wam chodziła w tych 2 ostatnich postach o te gwałcenie :lol: ... a ja myślałem ze o picie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Czy OPROCZ picia to tam robicie cos sensownego? Oprocz picia powiedzialem!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Eee...? pijemy? Ew. wygrywamy konkursy i pijemy? ;] Można jeszcze pójść na plażę i... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Ehhh - no tak.... TERAZ to juz na pewno mnie nie pusci matka rodzicielka... A moze mnie pusci jak jej powiem "ze przynajmniej bede pil z odpowiedzialnymi ludzmi" :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 A kto powiedział, że jesteśmy odpowiedzialni? ;]]]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 [...]A moze mnie pusci jak jej powiem "ze przynajmniej bede pil z odpowiedzialnymi ludzmi" :))Tutaj takich nie znajdziesz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 NO nieeeee.... ;] To teraz juz na pewno mnie nie zobaczycie na Zjezdzie... Chyba ze sie jakos wymkne ;] Dajcie gdzies kolo wawy to sie zjawie;] Te zjazdy to musi byc niezla jazda - picie, picie, picie, spaie, picie picie, picie ;] Zmienia sie pewnie tylko sceneria ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Nie zauważyłem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 No nie - najpierw samochod, potem moze pociag, potem taxi, potem hotel//namiot//kwaterka//pole//uliczki//morze [jak ktos dojdzie o wlasnych silach], moze czasem jakis pub ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 hahha ładnie się można uśmiac z tego tematu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Eee...? pijemy? Ew. wygrywamy konkursy i pijemy? ;] Można jeszcze pójść na plażę i... ;]Ta, na plaży byłem raz przez trzy dni, choc do niej mialem jakies 100m :) Jakos nie wyszlo :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Eee...? pijemy? Ew. wygrywamy konkursy i pijemy? ;] Można jeszcze pójść na plażę i... ;]Ta, na plaży byłem raz przez trzy dni, choc do niej mialem jakies 100m :) Jakos nie wyszlo :wink: heheheh w koncu poznalbym wszechmocnego pana Lisowskiego : D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No to cool... Z tym sierpniem to trzymam za słowo a co do miejsca to musi być nad morzem Może Gdańsk ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Musi byc nad morzem? A nie moze byc nad jeziorkiem? MOze pojezierze jakies? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Jak nad morzem to może być u mnie :) 100 metrów od morza i 300 metrów od knajp :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Jak nad morzem to może być u mnie :) 100 metrów od morza i 300 metrów od knajp :lol: :lol: :lol:Nie wiem jak wy ale ja jestem za :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Jak nad morzem to może być u mnie :) 100 metrów od morza i 300 metrów od knajp :lol: :lol: :lol: Ty to normalnie masz lepa :wink: Ale skad na plazy wezmiemy prad (elektryczny) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 A o energii wodnej zto zescie slyszeli? Jest DUUUZO wody to bedzie i prad ;] NIe ma problemu.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 I to się nazywa prąd wodny! :P (albo popłyniemy z prądem) ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Praąd wodny na morzu... To ciekawa teoria panie profesorze, musze to przyznac ;] Moga byc zawody np. kto dalej rzuci procesorem w piasek ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 I to się nazywa prąd wodny! :P (albo popłyniemy z prądem) ;]]] albo NA prądzie :P %%%%%%%%%% :) BTW teraz ja kce fotke na motorku hyhyhhaha :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 heheheh w koncu poznalbym wszechmocnego pana Lisowskiego : DJeżeli żaden z moderatorów nie będzie miał wcześniej odruchu, żeby cie udusić to nie widzę problemów :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Udusić? Nie bądźmy tacy skromni. Tutaj już szykujemy kocioł ze smołą wrzącą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Udusić? Nie bądźmy tacy skromni. Tutaj już szykujemy kocioł ze smołą wrzącą.a ja szykuje pierze :] Lisek => my tez bylismy tylko raz na plazy. zaraz po przyjezdzie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Lisek => my tez bylismy tylko raz na plazy. zaraz po przyjezdzie :]Mnie Kaśka zaciągnęła. Z drugiej strony byłoby głupio być nad morzem i go nie zobaczyć :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 zgadza sie przyjechalismy, zrzucilismy toboly, poszlismy po browary i nad morze :) w moncu jak jest sie nad morzem to trzeba isc na plaze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 a co do zawodow to mozemy zrobic maraton 5x50ml ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Udusić? Nie bądźmy tacy skromni. Tutaj już szykujemy kocioł ze smołą wrzącą. ja proponuje zatrudni jakiesgos murzyna, ktory mierzy >210 cm i zaprowadzic ich w jakas slepa uliczke :D ciekawe jakby kolega potem chodzil :P zostalby chyba przymusowym skejtem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...