Slayer Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 To może bym i ja się wybrał. Do wakacji sporo czasu zostało, więc czxzs na organizację jest- morze zdecydowanie bardziej mi pasuje niż góry, a moze gdzieś się zamelinować w domkach w Rajgrodzie? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 a co do zawodow to mozemy zrobic maraton 5x50ml ;) ja tam wole sztafete 4*100 bez zapojki :] ew. moze byc z zapojka, zeby mozna bylo zrobic rewanz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Udusić? Nie bądźmy tacy skromni. Tutaj już szykujemy kocioł ze smołą wrzącą. ja proponuje zatrudni jakiesgos murzyna, ktory mierzy >210 cm i zaprowadzic ich w jakas slepa uliczke :D ciekawe jakby kolega potem chodzil :P zostalby chyba przymusowym skejtem :P jestes chory ale przynajmniej wiemy o czym myslisz/marzysz boszzzzzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Same pijaki na dodatek nie lubicie Grahama :? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Klamka_drzwiowa chyba nie przyjedzie na zlot a co do lokalizacji to mozecie sobie gdybac , z tego co wiem to bedzie w dziwnowie tak jak bylo rok temu (bardzo fajne miasteczko) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 I bardzo dobrze Wkurza mnie takie marudzenie jak Nickiego. "A moze gdzie indziej, bo ja mam daleko" Gdzie by nie bylo to bedzie dobrze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 w dziwnowie bylo ekstra. kawalek drogi jest ale impreza byla przednia, a poza tym w drodze powrotnej znow zajadedo kuzyna i bedzie ciag dalszy imprezy :) po zlacie w dziwnowie do domu dotarlem w czwartek ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 jestes chory ale przynajmniej wiemy o czym myslisz/marzysz boszzzzzz naucz sie cytowac bo nie wiadomo o kogo chodzi -_^ Jesli chodzi o mnie to wiem, ze jestem chory, nie pierwszy mi o tym mi mowisz, zreszta mam duzo bardziej glupawe pomysly, ktor juz zostaly zrealizowane :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Czemu wy tak jedziecie na Grahama ? NIe wiem, co on wam zrobił- moze jakieś objaśnienie? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Odnoszę wrażenie, że pod przykrywką zlotu Tweak'a odbywa się coroczny zjazd AA. :P ;) BTW. Może nowy dział: AA - złote rady, codzienne problemy? :lol: ;) Pytanko do organizatorów: Czy ten termin (koniec sierpnia) jest ostateczny i raczej się nie zmieni?? Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 ..... Czy ten termin (koniec sierpnia) jest ostateczny i raczej się nie zmieni??..... No właśnie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 jestes chory ale przynajmniej wiemy o czym myslisz/marzysz boszzzzzz naucz sie cytowac bo nie wiadomo o kogo chodzi -_^ Jesli chodzi o mnie to wiem, ze jestem chory, nie pierwszy mi o tym mi mowisz, zreszta mam duzo bardziej glupawe pomysly, ktor juz zostaly zrealizowane :P racja powinienem zboldowac twoja wypowiedz zwracam honor Panu Paranoikowi chodzilo o wypowiedz The_Structora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 hm, to może i ja zawitam na ten zlot :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 koniec serpnia jest najlepszy bo juz wszyscy(wiekszosc) z wakacju wroca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 heh - Najbardziej mi sie podoba "sztafeta" 4x100 ml :) Ehhh :) NO pieknie :) Debe sie tam z wami demoralizowal... MOZE WRESZCIE :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 gdybanie gdybaniem ciekawi mnie ile osob naprawde sie pojawi poza organizatorami i mna oczywiscie hmm ja nic nie pije od czasu rozrob w akademiku moge co najwyzej reddsa albo gingersa ewentualnie karmi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 graham ty jestes studentem :shock: ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 graham ty jestes studentem :shock: ???tak ja mam poprostu zjechane pozucie humoru to wszystko : ) dlatego wiekszosc ma mnie za [multum epitetow] : ) heheehhe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 graham ty jestes studentem :shock: ???tak ja mam poprostu zjechane pozucie humoru to wszystko : ) dlatego wiekszosc ma mnie za [multum epitetow] : ) heheehhe hehe , trafnie to ujales ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 proponuje mecz w noge na plazowym rozgrzanym piasku :) albo siatkowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 heh - no tak ;] Ja mysle ze jak bedzie dobra organizacja i "kolezenski transport" [nie kazdy moze na wlasna reke sie przemiescic nad morze] albo jakies "grupy jadace pociagiem" to bedzie sporo ludu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 pewnei zrobimy tak jak rok temu wszyscy spotkamy sie na dworcu PKSu wszczecinie i potem busikiem do dziwnowa (tylko zeby znow nas policja nie zlapala ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 A może wybiera się ktoś z Lublina i okolic :?: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Zasada nr. 1 Nigdy nie wierz Chińczykowi jeżeli mówi że nie pije , I tak będzie polewał :wink: Ale jezeli w tym roku reprezenatcja Polski w sapera znowu bedzie zdyskryminowana brakiem konkursu to (przywiziemy bierki :P ) Ps: Niemiec nie oddamy motorka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 a z kim to ja szedlem do monopolu w nocy i potem kierunki pomylilismy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 a z kim to ja szedlem do monopolu w nocy i potem kierunki pomylilismy ??nie pamietam, ale to moglem byc ja :] Dzidzia teraz my bedziemy jezdzic motorem a Paranoik bedzie chodzil na piechote :] (moze ktos wstawi ta fote). Spotykamy sie jak w zeszlym roku, to bylo najlepsze rozwiazanie, ale tym razem impre zaczynamy juz w busie bo 2h to czas w sam raz :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Wiecie -zaczynam sobie wyobrazac en caly "zjazd" - moze po prsotu nazwijcie to po imieniu czyt. popijawa z komputerkami :) Wiecej ludzi przyjedzie bo bedzie jakos po ludzku napisane a nie 'Zjazd tweakerow" ->jnikt tego nie zrozumie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Wiecie -zaczynam sobie wyobrazac en caly "zjazd" - moze po prsotu nazwijcie to po imieniu czyt. popijawa z komputerkami :) Wiecej ludzi przyjedzie bo bedzie jakos po ludzku napisane a nie 'Zjazd tweakerow" ->jnikt tego nie zrozumie ;]to tam jest czas na komputer :?: to tam bierzecie kompy :?: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Dajciie tytul - "Popijawa - mile widzianio nie tylko komputerowcy: bedziecie mieli MNOSTWO ludzi i zabawa przedniea ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Dajciie tytul - "Popijawa - mile widzianio nie tylko komputerowcy: bedziecie mieli MNOSTWO ludzi i zabawa przedniea ;] w sumie to by mi odpowiadalo :D ale mam ten sam problem co przedmowca (rodzice) ale chyba da sie cos zrobic 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...