MeHow Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Ja najpierw do wawy :> a jesli nie, to moge z wami zrobic zgrupowanie w Katowicach :> jesli ktos chce, to powtarzam :] moge trunek zlocisty z Czech zalatwic :> :> :> . Mam 10km ;] od kazdych 3 puszeczek biore jedna dla siebie :] :] :] (Takie clo :> ). Kto pil, ten wie, ze warto ;] . W kazdym badz razie zbieramy fundusze i wioooo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 od kazdych 3 puszeczek biore jedna dla siebie :] :] :] (Takie clo :> ).Hehe mafia musi swoją działke wziąć :wink: Jeszcze do ewentualnego wyjazdu jest dużo czasu ale dobrze wiedzieć że możesz załatwić troche % . Jak coś to będe ci skłądał zamówienia na PW Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Ja najpierw do wawy :> a jesli nie, to moge z wami zrobic zgrupowanie w Katowicach :> jesli ktos chce, to powtarzam :] moge trunek zlocisty z Czech zalatwic :> :> :> . Mam 10km ;] od kazdych 3 puszeczek biore jedna dla siebie :] :] :] (Takie clo :> ). Kto pil, ten wie, ze warto ;] . W kazdym badz razie zbieramy fundusze i wioooo ;] imho czeski zlocisty trunek jest kiepawy (przed chwila sie po raz kolejny przekonalem pijac Holbe) Zloty Bazant jest niezly :wink: btw do granicy z pepikami mam 12 km :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Na ten zjazd napewno pojade.. na oc%moders w gadnsku nie udalo mi sie dotrzec ale na ten musze juz jechac.. nawet jakbym mial dojechc na rowerze.. a tak btw to ktos jedzie z okolic Śląska.. ? Z Katowic jedziemy Ja i Sinus.. przydalby sie jeszcze ktos .. ;] Oczywiscie trzeba zadbac o dobre chłodzenie wodne - jakies browary albo czysta :D no to Buzzy jedziemy :D [Śląsk rulez], powalczymy z żywiołem seria [nie tak glupich IMHO] pytań: na ten maraton (4x1oo) są jakieś zapisy czy cuś? to bedzie deathmatch? czy może team deathmatch? :wink: liczba miejsc jest ograniczona? Dziwnow nie jest za duży... ile osób bylo ostatnio? pozdroofky pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 zronimy tryb pucharowy lub ligowy, zaleznie od ilosci chetnych. dzwniow ma z 2k mieszkancow a z nami bylo 2k30 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rastablasta Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 tryb pucharowy odpada, strasznie sie pije vodke tudzież inne trunki z pucharu, heh ale możemy polemizować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 A ja chce sie zapytac jak to ejst z zakwaterowaniem to znaczy czy spimy na plazy [czy w ogole spimy] a jak nie na plazy to ile kosztuje jakis normalny nocleg :)?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 A ja chce sie zapytac jak to ejst z zakwaterowaniem to znaczy czy spimy na plazy [czy w ogole spimy] a jak nie na plazy to ile kosztuje jakis normalny nocleg :)??Po co nocleg jak i tak do bialego rana beda sie ciagnac dyskusje w barze przy browarku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Cxzyli jednak nie spicie? Odsypiacie w pociagu // samochodzie? Wszystko jasne... CZyli tak : 1. 50 zl transport pociagiem w jedna strone 2. 0zl na ocleg 3. Troszke zl na "przyjemnosci" 4. 50 zl na pociag... Hmm jesli dobrze licze to cos kolo 200 zl musze miec ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 upgrade: napewno nie 0 zloty za nocleg :) poprzednio bylo chyba 5zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 nocleg kosztowal 15pln. poprzenio spalismy 2 czy 3 godziny, bo napije sie skonczyly i sklepy byly zamkniete a pozniej do szczecina :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 oh lol :] nie obrazac czeskiego trunku :] Marcin, skad jestes? ;]. Co do zakwaterowanka to ja sie wkrecam w ten hotelik obok :> RS twierdzi,ze takowy jest :>. Bede jechal z panna, wiec sie przyda :> miekkie lozeczko takowóż :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 oh lol :] nie obrazac czeskiego trunku :] Marcin, skad jestes? ;]. Co do zakwaterowanka to ja sie wkrecam w ten hotelik obok :> RS twierdzi,ze takowy jest :>. Bede jechal z panna, wiec sie przyda :> miekkie lozeczko takowóż :] Przeciez napisalem, ze z Bystrzycy Klodzkiej Jak ktos widzial ostatnia reklame Leszka to wie mniej wiecej jak wyglada Bystrzyca :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 eee imho czeski zlocisty trunek jest kiepawy (przed chwila sie po raz kolejny przekonalem pijac Holbe) Zloty Bazant jest niezly btw do granicy z pepikami mam 12 km osochosi? ja tu nic o Bystrzycy nie widze :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 hehe nałogowcy ;] może też się na to zdecyduję 8) btw jedzie ktoś z Torunia lub okolic :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 eee imho czeski zlocisty trunek jest kiepawy (przed chwila sie po raz kolejny przekonalem pijac Holbe) Zloty Bazant jest niezly btw do granicy z pepikami mam 12 km osochosi? ja tu nic o Bystrzycy nie widze :] widocznie slabo temat sledzisz :? wczesniej napisalem, ale nie wazne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ej bedzie zjazd bedzie zajebiscie kazdy bedzie se pił co mu sie podoba i wszysko, ja tam pewnie bede pił wino swojego sąsiada bo robi śiwetne winko z jabłuszek :) a do kolacje leszka i bedzie git) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Pitbull82 ja chyba z torunia bede jechal ale na 100% pojawie sie w dziwnowie wczesniej moze dzien moze 2 tylko sie zastanawiam czy samochod brac a co do kasy jak jedziecie pociagiem to mysle ze 300zl trzeba ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> zeby miec wrazie czego rezerwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Pitbull82 ja chyba z torunia bede jechal ale na 100% pojawie sie w dziwnowie wczesniej moze dzien moze 2 tylko sie zastanawiam czy samochod brac a co do kasy jak jedziecie pociagiem to mysle ze 300zl trzeba ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> zeby miec wrazie czego rezerwe Z Torunia ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Raf, to bardzo pięknie :) Bynajmniej sam bym nie musiał jechać 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Ochloncie troche ALKOHOLE!!!! Do zjazdu jeszcze kawal czasu. Narazie zbierac kase i organizowac czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ej bedzie zjazd bedzie zajebiscie kazdy bedzie se pił co mu sie podoba i wszysko, ja tam pewnie bede pił wino swojego sąsiada bo robi śiwetne winko z jabłuszek :) a do kolacje leszka i bedzie git)Przywiez troche tego wykwintnego wina na zjazd.. chetnie zdegustuje. !!! Koszt podrózy.. Blety 80zł.. kosztuja 38zł w jedna i 38zl w druga strone.. (Przynajmniej odemnei z Katowic..) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 a przywioze tyle ile zmieszce uradze i tyle ile dami sąsiad ale z sąsiadem dobrze zyje to da mi pewnie sporo bez problemów A co do TRNSPORTU TO KTO SIE WYBIERA Z WARMIŃSKO MAZURKSIEGO ?? ja i niemiec na pewno jedziemy a czy ktoś jeszce ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 z olsztyna bilet kosztuje 31pln w jedna i tyle samo w druga, 15 czy 18pln kosztuje bilet na busa ze szczecina do dziwnowa. RaF => ja bym nie bral fury no chyba, ze zostaniesz jeszcze ze dwa dni po czesci oficjalnej w dziwnowie. ja do podniedzialku do wieczora dochodzilem do siebie po imprezie z piatku na niedziele. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 heh jak by tak nas poczytac to wyjzie ze zamiast do domu po zjezdzie to lepiej jak bysmy na odwyk pojechali :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 A jak dojazd wyglądał w tamtym roku? Chodzi mi głównie o drogę Liska & co. z Chełma, może przez Lublin? Czy wszyscy po prostu dojeżdżaliście pociągami? Trochę kicha tłuc się pół Polski w pociągu na full - sam co jakiś czas jeżdżę do Wa-wy i w zimie nie da się wytrzymać jak jedzie się za babkami które nie dają okna otworzyć, a w zimie grzeją jak nic :!: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Co do kasy - ja mam 50% bo jestem jeszcze uczen na pociag, wiec mam 50 zl do gdanska [sprawdzilem!!] w jedna strone czyli nie tak zle ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Z gdańska do dziwnowa jest kawałek ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 A będzie jechał ktoś przez Świecie, bo sam nie chce jechać, a w grupie zawsze raźniej i taniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 hehe znow sie wszyscy napalili a kto przyjedzie to zobaczymy na koniec sierpnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...