Skocz do zawartości
TanneR

Czy tego lata odbędzie się 2-i zjazd TWEAK.PL ???

Rekomendowane odpowiedzi

Ja najpierw do wawy :> a jesli nie, to moge z wami zrobic zgrupowanie w Katowicach :> jesli ktos chce, to powtarzam :] moge trunek zlocisty z Czech zalatwic :> :> :> . Mam 10km ;] od kazdych 3 puszeczek biore jedna dla siebie :] :] :] (Takie clo :> ). Kto pil, ten wie, ze warto ;] . W kazdym badz razie zbieramy fundusze i wioooo ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od kazdych 3 puszeczek biore jedna dla siebie :] :] :] (Takie clo :> ).

Hehe mafia musi swoją działke wziąć :wink: Jeszcze do ewentualnego wyjazdu jest dużo czasu ale dobrze wiedzieć że możesz załatwić troche % . Jak coś to będe ci skłądał zamówienia na PW

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja najpierw do wawy :> a jesli nie, to moge z wami zrobic zgrupowanie w Katowicach :> jesli ktos chce, to powtarzam :] moge trunek zlocisty z Czech zalatwic :> :> :> . Mam 10km ;] od kazdych 3 puszeczek biore jedna dla siebie :] :] :] (Takie clo :> ). Kto pil, ten wie, ze warto ;] . W kazdym badz razie zbieramy fundusze i wioooo ;]

imho czeski zlocisty trunek jest kiepawy (przed chwila sie po raz kolejny przekonalem pijac Holbe)

Zloty Bazant jest niezly :wink:

btw do granicy z pepikami mam 12 km :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ten zjazd napewno pojade.. na oc%moders w gadnsku nie udalo mi sie dotrzec ale na ten musze juz jechac.. nawet jakbym mial dojechc na rowerze.. a tak btw to ktos jedzie z okolic Śląska.. ? Z Katowic jedziemy Ja i Sinus.. przydalby sie jeszcze ktos .. ;] Oczywiscie trzeba zadbac o dobre chłodzenie wodne - jakies browary albo czysta :D

no to Buzzy jedziemy :D [Śląsk rulez], powalczymy z żywiołem

seria [nie tak glupich IMHO] pytań:

na ten maraton (4x1oo) są jakieś zapisy czy cuś?

to bedzie deathmatch?

czy może team deathmatch? :wink:

liczba miejsc jest ograniczona? Dziwnow nie jest za duży...

ile osób bylo ostatnio?

pozdroofky

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja chce sie zapytac jak to ejst z zakwaterowaniem to znaczy czy spimy na plazy [czy w ogole spimy] a jak nie na plazy to ile kosztuje jakis normalny nocleg :)??

Po co nocleg jak i tak do bialego rana beda sie ciagnac dyskusje w barze przy browarku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cxzyli jednak nie spicie? Odsypiacie w pociagu // samochodzie? Wszystko jasne... CZyli tak :

1. 50 zl transport pociagiem w jedna strone

2. 0zl na ocleg

3. Troszke zl na "przyjemnosci"

4. 50 zl na pociag...

Hmm jesli dobrze licze to cos kolo 200 zl musze miec ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oh lol :] nie obrazac czeskiego trunku :]

Marcin, skad jestes? ;]. Co do zakwaterowanka to ja sie wkrecam w ten hotelik obok :> RS twierdzi,ze takowy jest :>. Bede jechal z panna, wiec sie przyda :> miekkie lozeczko takowóż :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oh lol :] nie obrazac czeskiego trunku :]

Marcin, skad jestes? ;]. Co do zakwaterowanka to ja sie wkrecam w ten hotelik obok :> RS twierdzi,ze takowy jest :>. Bede jechal z panna, wiec sie przyda :> miekkie lozeczko takowóż :]

Przeciez napisalem, ze z Bystrzycy Klodzkiej

Jak ktos widzial ostatnia reklame Leszka to wie mniej wiecej jak wyglada Bystrzyca :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee

imho czeski zlocisty trunek jest kiepawy (przed chwila sie po raz kolejny przekonalem pijac Holbe) 

Zloty Bazant jest niezly 

btw do granicy z pepikami mam 12 km 

osochosi? ja tu nic o Bystrzycy nie widze :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee

Zloty Bazant jest niezly 

btw do granicy z pepikami mam 12 km 

osochosi? ja tu nic o Bystrzycy nie widze :]

widocznie slabo temat sledzisz :?

wczesniej napisalem, ale nie wazne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pitbull82 ja chyba z torunia bede jechal ale na 100% pojawie sie w dziwnowie wczesniej moze dzien moze 2

tylko sie zastanawiam czy samochod brac

a co do kasy jak jedziecie pociagiem to mysle ze 300zl trzeba ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> zeby miec wrazie czego rezerwe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pitbull82 ja chyba z torunia bede jechal ale na 100% pojawie sie w dziwnowie wczesniej moze dzien moze 2

tylko sie zastanawiam czy samochod brac

a co do kasy jak jedziecie pociagiem to mysle ze 300zl trzeba ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> zeby miec wrazie czego rezerwe

Z Torunia ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej bedzie zjazd bedzie zajebiscie kazdy bedzie se pił co mu sie podoba i wszysko, ja tam pewnie bede pił wino swojego sąsiada bo robi śiwetne winko z jabłuszek :) a do kolacje leszka i bedzie git)

Przywiez troche tego wykwintnego wina na zjazd.. chetnie zdegustuje. !!! Koszt podrózy.. Blety 80zł.. kosztuja 38zł w jedna i 38zl w druga strone.. (Przynajmniej odemnei z Katowic..)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z olsztyna bilet kosztuje 31pln w jedna i tyle samo w druga, 15 czy 18pln kosztuje bilet na busa ze szczecina do dziwnowa.

RaF => ja bym nie bral fury no chyba, ze zostaniesz jeszcze ze dwa dni po czesci oficjalnej w dziwnowie. ja do podniedzialku do wieczora dochodzilem do siebie po imprezie z piatku na niedziele.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak dojazd wyglądał w tamtym roku? Chodzi mi głównie o drogę Liska & co. z Chełma, może przez Lublin? Czy wszyscy po prostu dojeżdżaliście pociągami? Trochę kicha tłuc się pół Polski w pociągu na full - sam co jakiś czas jeżdżę do Wa-wy i w zimie nie da się wytrzymać jak jedzie się za babkami które nie dają okna otworzyć, a w zimie grzeją jak nic :!: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...