Fireman Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Kurde, nie wie kto jak to urochomić pod WInXP/2000 :?: , czytałem w helpie iż chodzi tu o sterowniki ASPI,których osobiście nie wiem skąd <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> byłbym wdzięczny za jakiś link!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Kurde, nie wie kto jak to urochomić pod WInXP/2000 :?: , czytałem w helpie iż chodzi tu o sterowniki ASPI,których osobiście nie wiem skąd <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> byłbym wdzięczny za jakiś link!!! Chodzi zapewne o http://www.cdrinfo.pl/software/stronaid.ph...3?id=1191035445 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 10 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2002 tak to to thx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...