Skocz do zawartości
Buziak

Komp sie wiesz przez TeamSpeaka, o co chodiz :| ??

Rekomendowane odpowiedzi

A wiec mam problem :P Kiedy mam wlaczonego TeamSpeak 2 i minimalizuje lub wchodze/wychodze z gry komp dostaje zwiechy :| Nie zawsze ale czesto :| Wie ktos moze co moze byc tego przyczyna ?? System to Winda XP + SP1. Sprzeta to ten w podpisie. Z gory dziekuje za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiec mam problem  :P  Kiedy mam wlaczonego TeamSpeak 2 i minimalizuje lub wchodze/wychodze z gry komp dostaje zwiechy  :?  Nie zawsze ale czesto

No to wyłącz "TeamSpeak 2" przed wejściem/wyjściem :lol: do/z gry i nie będzie problemu :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety ustwienie nizszego priorytemtu nie pomaga :( Niewiem pewnie powinienem zainstalowac nowe stery do plyty bo mam orginalne ABITA ale niewiem jak :P ( Lama jestem, przyznaje sie ) i niewiem skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> stery do SoundStorma. jesli mozecie to pomozcie bo ja juz z tym nie wyrabiam :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiec mam problem  :P  Kiedy mam wlaczonego TeamSpeak 2 i minimalizuje lub wchodze/wychodze z gry komp dostaje zwiechy  :?  Nie zawsze ale czesto

No to wyłącz "TeamSpeak 2" przed wejściem/wyjściem :lol: do/z gry i nie będzie problemu :wink:

Pisalem przecierz ze przy maksymalizacji komp dostaje zwiechy... a w malym oknie nie lubie grac. A niestety klanowek bez TSa grac sie nieda :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi