Buziak Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 A wiec mam problem :P Kiedy mam wlaczonego TeamSpeak 2 i minimalizuje lub wchodze/wychodze z gry komp dostaje zwiechy :| Nie zawsze ale czesto :| Wie ktos moze co moze byc tego przyczyna ?? System to Winda XP + SP1. Sprzeta to ten w podpisie. Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Nikt nie spotkal sie z takim problemem :| ?? Kurde niewiem jako to ugrysc, a dosc czesto korzystam z tego progrmu i bardzo denerwujace sa te zwiechy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 A wiec mam problem :P Kiedy mam wlaczonego TeamSpeak 2 i minimalizuje lub wchodze/wychodze z gry komp dostaje zwiechy :? Nie zawsze ale czestoNo to wyłącz "TeamSpeak 2" przed wejściem/wyjściem :lol: do/z gry i nie będzie problemu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 zmiejsz priorytet na : ponizej normalnego ewentualnie moze pomoga inne sterowniki do karty dzwiekowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Niestety ustwienie nizszego priorytemtu nie pomaga :( Niewiem pewnie powinienem zainstalowac nowe stery do plyty bo mam orginalne ABITA ale niewiem jak :P ( Lama jestem, przyznaje sie ) i niewiem skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> stery do SoundStorma. jesli mozecie to pomozcie bo ja juz z tym nie wyrabiam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 A wiec mam problem :P Kiedy mam wlaczonego TeamSpeak 2 i minimalizuje lub wchodze/wychodze z gry komp dostaje zwiechy :? Nie zawsze ale czestoNo to wyłącz "TeamSpeak 2" przed wejściem/wyjściem :lol: do/z gry i nie będzie problemu :wink: Pisalem przecierz ze przy maksymalizacji komp dostaje zwiechy... a w malym oknie nie lubie grac. A niestety klanowek bez TSa grac sie nieda :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Napisałem wyłącz całkowicie , EXIT , tak aby nie był w procesach systemowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Acha :P Hehe bardzo dowcipne :P Hehe gdybym tak mial robic to poco mi TS :D ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...