kwak Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 soryy ze sie wtracam do tematu ale nichce zakladac nowego watka co sadzicie o takim patencie 2 wentyle na kadecie jeden z przodu drugi z tylu http://www.overclockers.com/articles546/ ktos ma tak zamontowane 2 wentyle i czy daje to jakies lepsze rezultaty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viru Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 Chlopaki ja mam problem, popelnilem blad zyciowy zwany cpc, chce sie tego stopniowo pozbyc, niestety brak $$$ mnie dobija. Ja mam takie pytanie-czy mozna to robic stopniowo czyt najpierw blok a potem stopniowo reszta... Podlamany Prościej zwrócić im towar, tracisz pieniądze za dwie przesyłki pocztowe, ale ja tak zrobiłem i nie żałuję... Przerabiać cpc to tak jak wymieniać wszystko od początku, więc żadna przeróbka. Zwrócili mi pieniądze bez problemu o czym pisałem w przyklejonym wątku o cpc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...