Zacharo Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 tak sie sklada ze taka firma jak gigabyte nie ma narazie w polsce serwisu i mam pytanie co mam zrobic?? czy sklep powinien zapewnic serwis a jezeli go niema to oddac kase?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 sklep ma się tym zająć, obowiązuje ich rękojmia, nie można teraz sprzedać i olać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Nie napisałeś czy płyta jest na gwarancji- jeśli jest- brocha sklepu żeby coś z tym zrobić. Jeśli nie ma, można np to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21454599 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 tak sie sklada ze taka firma jak gigabyte nie ma narazie w polsce serwisu i mam pytanie co mam zrobic?? czy sklep powinien zapewnic serwis a jezeli go niema to oddac kase?? w tej chwili uprawnienia wyniakające z gwarancji ma zapewnić sklep skoro ich nie może zapewnić to musi oddać kasę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Jak jest na gwarancji to wysylasz do sklepu a oni w ciagu ok. miesiaca dostarcza ci nowa // naprawiona plyte... Jesli nie jest na gwarancji - moze byc cienko:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 sklep ma się tym zająć, obowiązuje ich rękojmia, nie można teraz sprzedać i olać :) AMD RULEZZ no co Ty Rękojmia to już nie istnieje od ponad roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 A kto Ci marasek takich bzdur naopowiadał? Jak nie gwarancja to rękojmia, nie ma bata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faust Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 hehe.. naprawdę już nie ma renkojmi teraz nazywa się to "towar niezgodny z umową" albo coś takiego :lol: Pozdrawiam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...